Νταϊάνα: Η τραυματική παιδική ηλικία της «θλιμμένης πριγκίπισσας του λαού» 

Νταϊάνα: Η τραυματική παιδική ηλικία της «θλιμμένης πριγκίπισσας του λαού» 

Η απουσία της μητρικής αγάπης και η εξέλιξη της Νταϊάνα Σπένσερ σε  ένα από τα επιδραστικότερα άτομα στον πλανήτη είναι τα κεντρικά θέματα, που ερευνά το νέο ντοκιμαντέρ για την ζωή της

diana_spencer
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα πρόκειται να βγει σύντομα στην δημοσιότητα.

Η παραγωγή του PBS, «In Their Own Words: Diana, Princess of Wales» πραγματεύεται την ζωή της πριγκίπισσας του λαού από τα παιδικά της χρόνια εώς και το τραγικό δυστύχημα, που της στέρησε την ζωή.

Τα highlights του ντοκιμαντέρ είναι φυσικά, ο γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο και η εξέλιξή της σε πριγκίπισσα, καθώς και η αγάπη της για τον συνάνθρωπο, που την οδήγησε τελικά στο να γίνει ένα από τα επιδραστικότερα άτομα στον πλανήτη.

Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην επικεντρώνεται και στα «αγκάθια» της ζωής της Νταϊάνα Σπένσερ, όπως το διαζύγιο των γονιών της, όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί και αυτό, που την πονούσε πάντα περισσότερο από κάθετί, την απουσία της μητρικής αγάπης.

Κλείσιμο


Όταν οι γονείς της χώρισαν το 1969, μετά από 15 χρόνια γάμου, η επιμέλεια των παιδιών δόθηκε στον πατέρα της -γεγονός ασυνήθιστο για την εποχή- και η μητέρα της εγκατέλειψε το σπίτι και τα παιδιά της μια για πάντα. Αυτή η αλλαγή στην ζωή της, στοίχισε πολύ στην Νταϊάνα, η οποία πίστευε ότι η μητέρα της την εγκατέλειψε, γιατί έκανε εκείνη κάτι λάθος.

«Η Νταϊάνα ήταν ένα μικρό κορίτσι, που έψαχνε διαρκώς την μαμά του. Επηρεάστηκε βαθιά από το διαζύγιο των γονιών της, ένιωθε πως η μητέρα της την είχε εγκαταλείψει και αυτή ήταν μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες στην ζωή της», τόνισε ο συγγραφέας Άντριου Μόρτον, που είχε γράψει το 1992 το βιβλίο «Diana: Her True Story».



«Θυμάται τον γάμο των γονιών της μέσα στην δυστυχία. Πολλοί καβγάδες, πολλές φωνές. Μου είπε πως κάποια στιγμή ο πατέρας της είχε χτυπήσει την μητέρα της. Γενικά, είχε μία πολύ προβληματική παιδική ηλικία», πρόσθεσε.







Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιές: Αποζημιώσεις «fast track» για τους πυρόπληκτους: Όλο το πακέτο που θα εγκριθεί στο υπουργικό συμβούλιο - Πώς θα δοθούν

Ντουμπάι: «Αποφυλακίστηκε» η πριγκίπισσα Λατίφα; - Δείτε φωτογραφία της από ταξίδι στην Ισλανδία


Πύρινος εφιάλτης: Ιστορίες και δάκρυα στα μέτωπα της τραγωδίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης