Πόπη Τσαπανίδου: Η τρυφερή της ανάρτηση λίγο πριν γίνει γιαγιά - Δείτε την φωτογραφία

Πόπη Τσαπανίδου: Η τρυφερή της ανάρτηση λίγο πριν γίνει γιαγιά - Δείτε την φωτογραφία

«Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας», ξεκινάει την ανάρτησή της η διάσημη παρουσιάστρια

tsapanidou_pop
Η Πόπη Τσαπανίδου ετοιμάζεται να γίνει γιαγιά και έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση για το «νέο κύκλο» που ανοίγει στην ζωή της.

Το τελευταίο διάστημα η δημοσιογράφος βρίσκεται στο Άμστερνταμ, όπου μένει η κόρη της προκειμένου να είναι δίπλα της, αφού πολύ σύντομα θα φέρει στην ζωή το πρώτο της παιδί.

popi


Με μία φωτογραφία όπου ποζάρει χαμογελαστή μπροστά σε ένα ποτάμι του Άμστερνταμ, έκανε την δήλωσή της δίνοντας δύναμη σε όσους ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας της, έγραψε: «Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία. Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ. Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, η σκέψη μου είναι δίπλα σε εσάς, που ετοιμάζεστε να γίνεται γονείς, αλλά δεν έχετε δίπλα σας τη μαμά ή τον μπαμπά σας. Γιατί δεν ήταν τυχεροί, όπως εγώ, να ζήσουν να το δουν, να σας καμαρώσουν, να φουσκώσουν από χαρά. Σας σκέφτομαι, σας νοιώθω, σας κρατώ το χέρι.
Να τους εχετε στην καρδιά σας, να τους θυμάστε και να είστε σίγουροι, πως σ αυτό το συναρπαστικό σας ταξίδι, θα ναι εκει δίπλα σας. Για πάντα. Πάντα».

Δείτε την φωτογραφία:

Κλείσιμο









Ειδήσεις σήμερα: 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Κατερινόπουλος: Έγινε ταξίδι στην Κρήτη πριν τη δολοφονία

Προκλητικός και πάλι ο Ακάρ: Μάταια ξοδεύετε τους πόρους των Ελλήνων σε εξοπλισμούς

Νέο ασφαλιστικό: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για όλα όσα αλλάζουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης