Πόπη Τσαπανίδου: Το βίντεο που της έφερε δάκρυα στον αέρα - «Κλαίω γιατί είμαι σε ηλικία που οι ορμόνες κάνουν πάρτι»

Πόπη Τσαπανίδου: Το βίντεο που της έφερε δάκρυα στον αέρα - «Κλαίω γιατί είμαι σε ηλικία που οι ορμόνες κάνουν πάρτι»

Παρακολούθησε σε βίντεο τον εαυτό της πριν από 30 χρόνια, ως ρεπόρτερ σε ζωντανή σύνδεση για το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

tsapanidou
Η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» όπου μεταξύ άλλων προβλήθηκε ένα βίντεο από τα πρώτα τηλεοπτικά της βήματα ως ρεπόρτερ του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1. Στο βίντεο φαίνεται ο Τέρενς Κουίκ να την επαινεί για το ρεπορτάζ της στον αέρα και αμέσως μετά η ίδια, αγνοώντας ότι παραμένει σε ζωντανή σύνδεση, πανηγυρίζει αυθόρμητα.

«Δεν μπορώ, θα βάλω τα κλάματα τώρα… Εξομολόγηση. Γιατί κλαίω; Γιατί είμαι σε ηλικία που οι ορμόνες κάνουν πάρτι. Αυτή είναι μια δικαιολογία. Άρα έχω το ελεύθερο να κλάψω όσο γουστάρω» σχολίασε η Πόπη Τσαπανίδου.

Και συνέχισε: «Δεύτερον, κλαίω διότι με πήγε σε χρόνια που ξεκινούσα στην τηλεόραση και είχα να μεγαλώσω παιδιά, που τότε ήταν μηνών, και έπρεπε να κάνω καριέρα για να μπορέσω να τα μεγαλώσω. Και σε μια ηλικία που το να πας παραπάνω στη δουλειά είναι απίστευτα δύσκολο. Είσαι παιδί. Πρέπει να αποδείξεις ότι μπορείς.
Βαθιά ανάσα και συγγνώμη στους τηλεθεατές. Όταν λοιπόν, είχε παίξει αυτό το βίντεο, έπειτα από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει σε μια εκπομπή. Το πόσο είχα ντραπεί. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Είναι η πρώτη φορά που το βλέπω έπειτα από τριάντα χρόνια. Για δεκάδες χρόνια ήθελα να ανοίξει η γη και να καταπιεί όποιον μιλάει γι’ αυτό το βίντεο. Το θεωρούσα ντροπή.

Μου το στέλνει λοιπόν η κόρη μου πριν από λίγες μέρες. Δεν το είδα ποτέ. Της λέω “τι μου το στέλνεις;” και μου λέει “γιατί; είναι τόσο χαριτωμένο”. Τώρα που το είδα, ήρθα αντιμέτωπη με τον “εφιάλτη” και σκέφτηκα ότι με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσα και σήμερα που είμαι 53 και τα έχω ζήσει όλα. Χαίρομαι τόσο πολύ και τόσο παιδικά τα πάντα μέχρι σήμερα» κατέληξε.



Ειδήσεις σήμερα:

Πέτσας: Κρατική στήριξη 120 εκατ. ευρώ στην Aegean - Δικαίωμα προαίρεσης για αγορά μετοχών από Δημόσιο

Σύμβουλος Ερντογάν: «Θα αποκτήσουμε 'σκύλους' που θα μας φτιάξουν πυρηνικούς πυραύλους»

Pfizer: Σε δυο με τρεις εβδομάδες η ετυμηγορία του FDA για το εμβόλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης