Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Κατερινόπουλος: Έγινε ταξίδι στην Κρήτη πριν τη δολοφονία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Κατερινόπουλος: Έγινε ταξίδι στην Κρήτη πριν τη δολοφονία

Ο μάρτυρας, η αναπαράσταση που δεν έγινε και το κίνητρο που δεν πείθει - Δείτε το βίντεο

eglima_glika_nera_art
Για νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά έκανε λόγο ο Ταξίαρχος εν αποστρατία της ΕΛ.ΑΣ. και επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας, Αθανάσιος Κατερινόπουλος.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής, ο Μπάμπης ή η Καρολάιν ταξίδεψε στην Κρήτη για να νοικιάσει σπίτι εν μέσω πανδημίας και απαγόρευσης μετάβασης σε άλλη περιφέρεια, ένα μήνα πριν από τη δολοφονία. «Είχε όλο το χρονικό περιθώριο για να καλύψει ό,τι μπορούσε να καλύψει για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας», σημείωσε ο απόστρατος αστυνομικός και επανέλαβε το αίτημά του για «αναπαράσταση στο χώρο του σπιτιού με την παρουσία του», αφού κάτι τέτοιο «θα έδινε πολλές απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που ίσως προέκυπταν και επί τόπου».

Αποκαλύπτοντας ένα στοιχείο που θα μπορούσε να δώσει επιπλέον οπτική στις έρευνες για τη δολοφονία της Καρολάιν, είπε πως, ο ίδιος έγινε δέκτης της πληροφορίας ότι, «κάποιος από το ζευγάρι πήγε μαζί με κάποιον άλλον του άλλου φύλου στην Κρήτη για να νοικιάσει ένα σπίτι».

Το εν λόγω ταξίδι έγινε 10 ή 12 Απριλίου, περίοδο που περίοδο που δεν μπορούσε να ταξιδέψει κανείς λόγω καραντίνας. «Το πρόσωπο που πήγε εκεί ήταν ταραγμένο και τελικά δεν νοικιάστηκε το σπίτι», είπε ο κ. Κατερινόπουλος, επικαλούμενος την περιγραφή του ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος αναγνώρισε τον Μπάμπη ή την Καρολάιν, μετά τη δολοφονία.

«Αυτή η πληροφορία που έφτασε σε μένα, μπορεί να έφτασε και στην ΕΛΑΣ. Εκτιμώ ότι όπως την έδωσε σε μένα, την έδωσε και στις Αρχές», συμπλήρωσε χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιος από τους δύο βρέθηκε στην Κρήτη. «Το πρόσωπο αυτό έχει πρόσωπο, τηλέφωνο, messenger», ανέφερε για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και σχολίασε πως «η ανάκριση είναι μυστική κι αν έχει πάει, καλώς έκανε και δεν ακούστηκε».

«Το να φτάσει κάποιος εκεί και τόσο μακριά, καταδεικνύει το πρόβλημα στη σχέση», εκτίμησε, τονίζοντας πως «θα πρέπει να εξεταστεί το στοιχείο, αφού δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσει».

Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη δολοφονία, απάντησε πως «κι ένας πρωτοετής δεν θα δεχτεί ότι έγινε εν βρασμώ. Αυτός μπορεί να λέει ό,τι θέλει» και διερωτήθηκε «δεν θα πρέπει να ψαχτούν;». «Το κίνητρο που εμφανίζει, εγώ δεν το πιστεύω», ξεκαθάρισε, εξηγώντας πως «η υπόθεση έχει φύγει από την Αστυνομία, είναι πια στην ανάκριση».

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cccgzxh8td3l-sf)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα: 


Βιασμός από ιερέα στο Αγρίνιο: Απολογείται τη Δευτέρα - «Κατασκευασμένες οι καταγγελίες», λέει

Καιρός: Συνθήκες καύσωνα με μέγιστες θερμοκρασίες έως 42 βαθμούς - «Καμίνι» η χώρα και το Σαββατοκύριακο

Μεταβιβάζεται σήμερα το Ελληνικό στη Lamda Development
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης