H Ζεντάγια δανείζει την φωνή της στη Lola Bunny και το Twitter... την γιουχάρει

H Ζεντάγια δανείζει την φωνή της στη Lola Bunny και το Twitter... την γιουχάρει

Εμφανώς δυσαρεστημένοι οι fans της ταινίας - Προτιμούσαν την Κάθι Σούσι - Υποστηρίζουν πως η μπάσα φωνή της δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα της Lola

zendayaa
Η Ζεντάγια έχει πάρει την σκυτάλη από την Καθ Σούσι και δανείζει την φωνή της στη Lola Bunny για τη νέα ταινία «Space Jam: A New Legacy», όμως τα σχόλια που δέχτηκε δεν είναι τόσο θετικά.

Η δημοφιλής ηθοποιός, που έχει γνωρίσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα μετά την συμμετοχή της στις ταινίες «Euphoria» και «Malcolm and Marie» δεν έχει ασχοληθεί ξανά με κάποιο τέτοιο πρότζεκτ ούτε θεωρείται «ηθοποιός φωνής», όπως η Καθ Σούσι. Με τον ρόλο της Lola Bunny να αποτελεί το πρώτο βήμα σε αυτόν τον τομέα της καριέρας του, η Ζεντάγια δεν έκανε μάλλον πολύ καλή αρχή.



Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο από την ταινία, όπου ακούγεται η φωνή της Ζεντάγια, οι αντιδράσεις του κοινού στα social media ήταν ανάμεικτες. «Αυτή η φωνή δεν ταιριάζει καθόλου στον χαρακτήρα της Lola», γράφουν οι περισσότεροι χρήστες στο Twitter, ενώ προσθέτουν ότι οι παραγωγοί θα μπορούσαν να επιλέξουν μία καταλληλότερη ηθοποιό για να δώσει την φωνή της.



Πολλοί θαυμαστές της ταινίας, οι οποίοι έχουν συνηθίσει την φωνή της Κάθι Σούσι, υποστήριξαν ότι δεν έπρεπε να αλλάξει, καθώς ήταν εμφανώς πιο ταιριαστή από αυτή της Ζεντάγια. Βέβαια, ανάμεσα τους, υπήρξαν και οι υποστηρικτές της ηθοποιού, οι οποίοι ανέφεραν ότι: «Σίγουρα είναι διαφορετική από αυτό που έχουμε συνηθίσει, όμως ανταποκρίνεται μια χαρά στο ρόλο της».

Κλείσιμο


Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι οι παραγωγοί σε αυτή την ταινία ήθελαν μία εντελώς διαφορετική εκδοχή της Lola Bunny, αλλάζοντας έτσι όχι μόνο την φωνή της, αλλά και την εμφάνιση του χαρακτήρα, αντικαθιστώντας το κοντό σορτσάκι και μπλουζάκι με πιο αέρινα ρούχα. Η απόφαση τους ήρθε μετά από σκέψεις ότι ο χαρακτήρας της Lola μπορεί να θεωρηθεί «αρκετά σέξι» για κινούμενο σχέδιο.




Ειδήσεις σήμερα: 

Roland Garros - Τσιτσιπάς: Ξανά στους «4» - Ισοπεδωτικός απέναντι στον Μεντβέντεφ

Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος εφοπλιστή - Πού ψάχνουν οι αναλυτές τη λύση του μυστηρίου

Κορωνοϊός: Έρχεται η ώρα των υποχρεωτικών εμβολιασμών και των «διευκολύνσεων» για εμβολιασμένους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης