Ζεντάγια: Ο νέος της ρόλος στο «Space Jam: A New Legacy»

Ζεντάγια: Ο νέος της ρόλος στο «Space Jam: A New Legacy»

Η Ζεντάγια αναλαμβάνει αυτή τη φορά έναν πολύ διαφορετικό ρόλο από αυτούς που έχουμε συνηθίσει - Νέα δεδομένα για τον χαρακτήρα της Λόλα Μπάνι

zendaya

Τον ρόλο της Λόλα Μπάνι για την ταινία «Space Jam: A New Legacy», θα υποδυθεί η Ζεντάγια. Η ηθοποιός θα δώσει τη φωνή της στη φίλη του Bugs Bunny για το remake της ομώνυμης ταινίας της Warner Bros (1996) με πρωταγωνιστή τον Λεμπρόν Τζέιμς.

SPACE JAM 2: A New Legacy Trailer (2021)


Την είδηση γνωστοποίησε η Entertainment Weekly στις 3 Απριλίου μέσω ανακοίνωσης στο Twitter, γράφοντας: «Καλώς ήρθες στο Space Jam, Ζεντάγια! 


Στην ταινία του 1996, γνωρίζουμε τη Λόλα ως τη φίλη του Μπαγκς Μπάνι με το μοναδικό ταλέντο στο μπάσκετ. Όταν τραυματίζεται κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ, ο Μπαγκς αναλαμβάνει τη διάσωση της. Στη νέα ταινία, η σκηνοθέτης Malcolm D. Lee δήλωσε ότι δουλεύει πολύ πάνω στις αλλαγές του χαρακτήρα της Λόλα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, θα ήθελε μία πιο ολοκληρωμένη εκδοχή της, η οποία να παραπέμπει σε άλλα στοιχεία του χαρακτήρα της. 

lola


Πιο συγκεκριμένα η σκηνοθέτης δήλωσε σχετικά με τις αλλαγές, που έκανε:  «Η ταινία είναι παιδική, δεν υπήρχε λόγος να φοράει ένα τόσο κοντό μπλουζάκι. Ξαναδουλεύουμε πολλά πράγματα, όχι μόνο την εμφάνισή της, δίνοντας ένα πιο πρέπον μήκος στα σορτς και παρουσιάζοντάς τη θηλυκή, αλλά χωρίς να γίνεται αντικείμενο. Επιπλέον, της δίνουμε φωνή. Θέλουμε η έμφαση είναι είναι στις αθλητικές επιδόσεις, τις αρχηγικές ικανότητές της και να την κάνουμε έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα όπως οι υπόλοιποι της ταινίας. »

Η ταινία, που συνδυάζει animation και live action, θα είναι διαθέσιμη για προβολή στις 16 Ιουλίου.



Ειδήσεις σήμερα:

Σε κρίσιμη κατάσταση o διάσημος ράπερ DMX «μετά από overdose και καρδιακή προσβολή»

Σηκώνει ρολά το λιανεμπόριο από σήμερα - Πώς θα γίνονται οι αγορές

«Όπλο» για την επιστροφή στην κανονικότητα τα self test - Από Τετάρτη στα φαρμακεία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης