Ολόκληρο το σύμπαν παρακολουθεί τον Λεμπρόν - Η Warner Bros... κέρασε εισιτήρια για τη νέα ταινία με τον «Βασιλιά» (βίντεο)

Ολόκληρο το σύμπαν παρακολουθεί τον Λεμπρόν - Η Warner Bros... κέρασε εισιτήρια για τη νέα ταινία με τον «Βασιλιά» (βίντεο)

Από την Μάσκα και τον Τζόκερ μέχρι τον Night King του Game of Thrones, η Warner Bros «κάλεσε» τους περισσότερους από τους χαρακτήρες της για να παρακολουθήσουν την... διαστημική μπασκετική μονομαχία του Λεμπρόν Τζέιμς στη νέα ταινία των Looney Tunes, Space Jam 2: A New Legacy - Νέες αντιδράσεις για τον... Πεπέ Λε Πιου

spacejam2-arthro_2
Το πολυαναμενόμενο έγινε πράξη, με την Warner Bros να δίνει στην δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για την ταινία-διάδοχο του Space Jam του 1996, με πρωταγωνιστή τότε τον Μάικλ Τζόρνταν. Στη «Νέα Κληρονομιά», αυτός που καλείται να δώσει διαγαλαξιακή μάχη -με στόχο να πάρει τον γιο του πίσω στον πλανήτη Γη- είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Γεμίζει με αστέρες το παρκέ

Ο «Βασιλιάς» πέφτει θύμα του Al-G Rhythm, ο οποίος είναι και ο κακός της ταινίας, υποδυόμενος (σ.σ. στον ρόλο του ο Ντον Τσιντλ) τον αυτοαποκαλούμενο Βασιλιά του Server-verse, απ’ όπου στέλνει τον σταρ των Λέικερς στον Κόσμο των Τουνς (Tune World). Εκεί ο Λεμπρόν σχηματίζει μια μπασκετική ομάδα με τον Μπαγκς Μπάνι και την παρέα του για να αντιμετωπίσει ένα κατά τα φαινόμενα πολύ πιο δυνατό σύνολο από το δικό του, αφού λόγου χάρη ο Κλέι Τόμπσον (Γκόλντεν Στέιτ Γουίριορς) είναι... κυριολεκτικά καυτός, παίζοντας τον άνθρωπο-φωτιά ίσως με αφορμή το πάντα «ζεστό» του χέρι. Ο τελευταίος δεν θα είναι και ο μοναδικός αστέρας του NBA που θα πλαισιώσει τον Λεμπρόν μιας ήδη από το τρέιλερ πήραμε μια γεύση για τα cameos, με τους Άντονι Ντέιβις (Λος Άντζελες Λέικερς) Κρις Πολ (Φίνιξ Σανς), Ντέιμιεν Λίλαρντ (Πόρτλαντ Μπλέιζερς), Ντέιμοντ Γκριν ( Γκόλντεν Στέιτ Γουίριορς) αλλά και τις αθλήτριες του WBNΑ, Ντιάνα Τοράσι (Φίνιξ Μέρκιουρι), Νκέκα και Τσίνεϊ Ογκουουμίκε των Λος Άντζελες Σπαρκς.

Η Team Lebron: Μπαγκς Μπάνι, Λόλα Μπάνι, Πόρκι, Ταζ, Σπίντι Γκονσάλες, Σιλβέστερ, Τουίτι, Κογιότ (με το... άτυχο νούμερο 13 ), Μπιπ Μπιπ, Έλμερ, Γκόζμερ, Φόγκχορν Λέγχορν και Ντάφι Ντακ (μάλλον σε ρόλο προπονητή)

teamlebron


Έκανε... επιστράτευση η Warner Bros

Με 25 χρόνια να έχουν περάσει από το πρώτο... έπος, η αναμονή για το νέο Space Jam ήταν τεράστια. Αυτό αναμένεται να αποτυπωθεί στην ζήτηση που θα έχει η ταινία όταν θα κυκλοφορήσει (με ημερομηνία πρώτης προβολής τις 16 Ιουλίου), αν και με κάποιον τρόπο έχει ήδη επιβεβαιωθεί και από τους πάμπολους... υψηλούς καλεσμένους που κύκλωσαν το παρκέ για την μεγάλη αναμέτρηση.

Ενδεχομένως βασιζόμενη σε αυτήν την λογική, η Warner Bros «προσκάλεσε» έναν σωρό από τους χαρακτήρες της (αλλά και αρκετούς της Hanna Barbera), με τους πιο φανατικούς να βλέπουν καρέ-καρέ το τρέιλερ ώστε να «πάρουν παρουσία» απ’ όσους περισσότερους μπορούν.

Οι αναφορές στα άλλα σύμπαντα της WB ξεκινάνε λίγο μετά τα πρώτα 30’’ του τρέιλερ, με τον ιπτάμενο Λεμπρόν Τζέιμς να περνάει πάνω από διάφορους πλανήτες, στους οποίους μεταξύ άλλων φαίνεται το Γουέστερος (Game of Thrones), η Γκόθαμ Σίτι μαζί με την Μητρόπολη, ακόμη και ο Πλανήτης της παλιάς ταινίας Maltese Falcon, πριν καταλήξει στον Κόσμο των Τουνς -εκεί όπου θα προσγειωθεί μέσα από μια μπασκέτα καπνού και θα φυσήξει τον αντίχειρά του για να ξεδιπλώσει το σώμα του μετά από την ελεύθερη πτώση.

Κι αν ο ίδιος ο «Βασιλιάς» δεν βλέπει το αίτημά του να ικανοποιείται, μιας και θα ήθελε ρόστερ με τους Σούπερμαν, Γκάνταλφ, Κινγκ Κονγκ και τον Σιδερένιο Γίγαντα, οι παραγωγοί ήταν «σφιχτοί» μόνο με τις επιθυμίες του και δεν μας απογοητεύουν, βάζοντας στις εξέδρες όσους περισσότερους γκεστ σταρς μπορούν. Έτσι λοιπόν, και αφού από 2D (καρτούν) οι πρωταγωνιστές βλέπουν τα χαρακτηριστικά τους να εμπλουτίζονται με CGI, σειρά παίρνουν οι υπόλοιποι. Ακολουθούν παραδείγματα με κάποιους από τους πιο γνωστούς ήρωες των Warner Bros και Hanna Barbera τους οποίους μπορούμε να εντοπίσουμε: Οι Τζέστονς, ο Κονγκ, ο Σιδερένιος Γίγαντας, ο Ντρόγκον (Game of Thrones), ο Γιόγκι και ο Μπου Μπου, οι Φλίνστοουνς, οι Λάιονελ και Τσιτάρα (Thundercats), ο Σκούμπι Ντου και η παρέα του, ένας πράκτορας σαν τον Σμιθ από το Μάτριξ, ο Μίστερ Φριζ (Batman Forever), ο Πένιγουαϊζ, ο Τζόκερ (όπως τον είχε παίξει ο Τζακ Νίκολσον), η Μάσκα, ο Νάιτ Κινγκ, δύο Κατγούμαν, δύο Πιγκουίνους και πάρα, πάρα πολλοί άλλοι.

LEBRON-SPACE-JAM-2-CLOCKWORK-ORANGE
Κλείσιμο


Μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε το Κουρδιστό Πορτοκάλι (φωτό από πάνω), με την αναφορά στην ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ (βασισμένη σε ομόνυμο μυθιστόρημα) να ξενίζει όλους εκείνους που δεν μπορούσαν να δεχθούν την «έξωση» του Πεπέ Λε Πιου από το Space Jam 2 υπό την αιτιολογία πως ενισχύει την κουλτούρα του βιασμού.


Εσείς πόσους χαρακτήρες και αναφορές μπορείτε να εντοπίσετε; Δείτε το τρέιλερ και δοκιμάστε το:



Ειδήσεις σήμερα 

Επίθεση με βιτριόλι: Είχα αρρωστημένη εμμονή με την Ιωάννα, όλοι δικαιούνται δεύτερη ευκαιρία 

Κορωνοϊός - Ελλάδα: Με όπλο 50.000 εμβολιασμούς την ημέρα και self-test στη «μάχη» του Απριλίου 

Κορωνοϊός - Γαλλία: Πολυτελή εστιατόρια ανοίγουν τις πόρτες τους σε πελάτες - Ανάμεσά τους και υπουργοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης