Μέγκαν Φοξ: Το αποκαλυπτικό φόρεμα, τα φιλιά και τα... χουφτώματα με τον αγαπημένο της μπροστά στις κάμερες

Μέγκαν Φοξ: Το αποκαλυπτικό φόρεμα, τα φιλιά και τα... χουφτώματα με τον αγαπημένο της μπροστά στις κάμερες

Είναι γεγονός πλέον πως ο Μασίν Γκαν Κέλι και η Μέγκαν Φοξ αποτελούν ένα από τα πιο «εντυπωσιακά ζευγάρια της showbiz» - Μήπως όμως το... παράκαναν λίγο αυτή τη φορά;

MEGHAN_FOX_2
Το ζευγάρι άφησε για άλλη μία φορά άφωνο το κοινό του στην τελετή βράβευσης των Billboard Music Awards τόσο με την εντυπωσιακή ροκ εμφάνισή τους, όσο και με την διαχυτικότητά, που επικρατούσε μεταξύ τους. 

Η 35χρονη ηθοποιός με ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα, το οποίο δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία, συνόδευσε και θαύμασε τον αγαπημένο της, ο οποίος βραβεύτηκε ως «ο καλύτερος ροκ καλλιτέχνης» της χρονιάς.



Το καυτό ζευγάρι αποτελούσε ένα από τα highlights της βραδιάς, ενώ η εμφάνιση τους σε συνδυασμό με τον έρωτα τους  τράβηξαν όλα τα βλέμματα, καθώς και τα φλας των φωτογράφων πάνω τους. Οι δυο τους δεν έστρεψαν στιγμή αλλού το βλέμμα τους. Ακόμα και τη στιγμή που ο Μασίν σηκώθηκε για να παραλάβει το βραβείο του κοίταζε την αγαπημένη του.

machine gun kelly and megan fox at the billboard music awards


Τα κινηματογραφικά φιλιά τους στο κόκκινο χαλί αποτέλεσαν το μεγάλο θέμα συζήτησης. Και οι δύο έδειχναν τον έρωτά τους με κάθε τρόπο, ενώ αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η γλώσσα του καλλιτέχνη. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, που έχουν κυκλοφορήσει από την τελετή, ο Μασίν Γκαν Κέλι εμφανίστηκε με «μαύρη γλώσσα», την οποία δε δίστασε να επιδεικνύει συχνά μπροστά στις κάμερες.

megan_1
Κλείσιμο


Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, ενώ η σχέση τους ξεκίνησε από μία απλή φιλία, όταν ακόμα η Μέγκαν Φοξ βρισκόταν στα χωρίσματα με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν, μέσα σε μόλις έναν χρόνο από όταν η ηθοποιός πήρε διαζύγιο, έχει εξελιχθεί σε κάτι πολύ σοβαρό.

Όπως είχε αναφέρει και στο παρελθόν ο καλλιτέχνης, στα μάτια της Μέγκαν Φοξ βρήκε τη «δίδυμη αδελφή ψυχή του» και πλέον είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Πρόσφαρα μάλιστα, ο Μασίν γνώρισε επίσης τα παιδιά της πανέμορφης ηθοποιού με τον πρώην σύζυγό της, τα οποία για εκείνη αποτελούν προτεραιότητά της, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές.


fox_kids





Ειδήσεις σήμερα: 

Δένδιας - Λαβρόφ: Με αναφορές σε Κύριλλο και Μεθόδιο και την ελληνική ομογένεια η συνάντηση στο Σότσι

Κίνημα Αλλαγής: Νέες δράσεις κατά του νέου εργασιακού νομοσχεδίου

Εύη Δρούτσα για Eurovision: «Πρέπει κάποια στιγμή να βάζουμε Ελληνίδες που ζουν Ελλάδα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης