Τάμτα: Οι φήμες και η αλήθεια για την παρουσίαση εκπομπής

Τάμτα: Οι φήμες και η αλήθεια για την παρουσίαση εκπομπής

Όλα όσα είπε η τραγουδίστρια για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί

Tamta
Τα τελευταία χρόνια φήμες θέλουν την Τάμτα να έχει δεχτεί προτάσεις για την παρουσίαση εκπομπής με μουσικό περιεχόμενο. Η ίδια μίλησε για τις προτάσεις - που κατά καιρούς- έχει δεχτεί.

Έρχομαι στην πολύ έντονη φήμη που υπάρχει, ότι σου έχει προταθεί να παρουσιάσεις το «Ηouse of Fame» από τον ΣΚΑΪ. Είναι αλήθεια;
Ναι. Τα τελευταία δύο χρόνια οφείλω να σου ομολογήσω, πως οι περισσότερες προτάσεις, οι οποίες μου έρχονται αναφορικά με την τηλεόραση, είναι για παρουσίαση προγραμμάτων. Μου κάνει εντύπωση, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν κατέχω στο 100% αυτό που κατά τη γνώμη μου απαιτείται από μια παρουσιάστρια, που δεν είναι άλλο από την διαχείριση δηλαδή της υπέροχης ελληνικής γλώσσας, καθώς υπάρχουν φορές που μπορεί να κάνω λάθη, αφού δεν είναι η μητρική μου. Προσωπικά, είμαι αυστηρή και τελειομανής. Θα ήθελα να την μάθω ακόμα καλύτερα. Έχω, λοιπόν, αυτή την ανασφάλεια. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι, οι οποίοι με σκέπτονται, έχουν στο μυαλό τους αυτήν την πτυχή. Τους ευχαριστώ που με εμπιστεύονται. Το εκτιμώ πολύ. Εννοείται πως, αν αποφασίσω να πάρω μια ευθύνη στα χέρια μου, πρέπει να ξεπεράσω τα όρια μου και να σταθώ επάξια στον ρόλο που μου δίνεται, γιατί δεν μου αρέσει η μετριότητα. Το μότο της ζωής μου είναι ότι οφείλουμε πάντοτε να εξελισσόμαστε.

Άρα, θα παρουσιάσεις «Ηouse of Fame»;
Δεν έχω καταλήξει ακόμα σε κάποια απόφαση.

Κλείνεις προς τη θέση να το δοκιμάσεις;
Μπορώ να σου απαντήσω ότι είμαστε θετικοί στο να το συζητήσουμε. Εκτός από τις ανασφάλειες μου, υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία θα πρέπει να συζητήσουμε με το κανάλι που για εμένα είναι πολύ σημαντικά. Σιγά σιγά θα μπουν όλα σε μια σειρά και μαζί με την erodios pr management θα πάρουμε την τελική απόφαση, Έχω συνεργαστεί ξανά με τον ΣΚΑΙ και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Αυτό φυσικά παίζει πού σημαντικό ρόλο.

Ποια άλλα προγράμματα σου πρότειναν να παρουσιάσεις;
«Μου είχε προταθεί να παρουσιάσω το περσινό «Voice», πριν από τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος τελικά πήγε και είναι υπέροχος σε αυτό τον ρόλο. Μου προτάθηκε και φέτος η παρουσίαση για ένα πρόγραμμα που αφορά τη μόδα, στο οποίο επίσης αρνήθηκα. Όπως είπα-και πριν προτιμώ να κάνω κάτι που να αφορά την μουσική. Οφείλω να σου πω βεβαίως ότι, αν για ένα πρόγραμμα κάνω δοκιμαστικό και δεν νιώθω καλά ή η παραγωγή μου πει «ότι δεν είναι αρκετά ικανοποιημένοι», ακόμα και απλόχερα να μου έδιναν την θέση, δεν θα την έπαιρνα έστω και αν επρόκειτο να λάβω πολλά χρήματα», είπε στο περιοδικό «7 Μέρες Tv».


Ειδήσεις σήμερα:

Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα καταβληθεί και τι ισχύει για τους εργαζόμενους σε αναστολή

Μείωση κρουσμάτων στη Β. Ελλάδα - Οριακή η κατάσταση στην Αττική

Harrods: Η επέλαση των τρελαμένων καλά κρατεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης