«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Στα παρασκήνια της φωτογράφισης της νέας σειράς της ΕΡΤ

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Στα παρασκήνια της φωτογράφισης της νέας σειράς της ΕΡΤ

Η νέα καθημερινή κωμική σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται το φθινόπωρο από την ΕΡΤ1

platanos_ert
Η νέα σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» φιλοδοξεί να γίνει η καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών. Η ιστορία, με πολλούς έρωτες, ίντριγκες, πάθη και βέβαια γέλιο, διαδραματίζεται στον Πλάτανο, το χωριό του Βαγγέλα του Κυριαζή, ενός γεροπαράξενου που θα αποχαιρετήσει τα εγκόσμια, αφήνοντας την πιο περίεργη διαθήκη στα εγγόνια του…

Η κάμερα της εκπομπής «φλΕΡΤ» βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης των συντελεστών, και κατέγραψε τις εντυπώσεις από την συνεργασία τους.

«Είναι μια εξαιρετική σειρά. Νομίζω πως θα την αγαπήσει πολύ ο κόσμος. Έχει ένα υπέροχο σενάριο, έναν υπέροχο σκηνοθέτη και ένα πολύ καλό καστ» είπε η Πηνελόπη Πλάκα που συμμετέχει στη σειρά. Την ίδια εκτίμηση έχει και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης που όπως είπε, το κοινό που βλέπει πλέον φανατικά την ΕΡΤ θα την αγαπήσει.

Η Νικολέττα Βλαβιανού περιέγραψε τον κωμικό διάλογο που είχε με έναν αστυνομικό: «Με ρώτησε τι θα κάνω φέτος το χειμώνα και του απάντησα ‘’Χαιρέτα μου τον Πλάτανο’’. Νόμιζε ότι του έκανα πλάκα».

Για τη σειρά μίλησε στην κάμερα του «φλΕΡΤ και η Διευθύντρια Μarketing της ΕΡΤ, Αθηνά Γιόγιακα: «Κάθε καλοκαίρι πάμε στο χωριό μας. Φέτος με τη βοήθεια της ΕΡΤ θα πάμε και το φθινόπωρο. Ο Πλάτανος, το χωριό της ΕΡΤ, θα γίνει το χωριό μας, με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη και ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών» είπε, εξηγώντας ότι τα γυρίσματα πραγματοποιούνται: «στα γραφικά Καλάβρυτα, στη λίμνη Ζαχλωρού και στο φαράγγι του Βουραϊκού ξεκινά η ιστορία μας».


Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Στα παρασκήνια της φωτογράφισης | 09/09/2020 | ΕΡΤ


Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Ανδρέας Μορφονιός, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Άγγελος Χασάπογλου, Βιβή Νικολοπούλου και Μαντώ Αρβανίτη.

Στη σειρά με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη, εμφανίζονται από τη μεριά των ‘’Πλατανιωτών’’, οι: Θανάσης Κουρλαμπάς, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Τάσος Κωστής, Θεοδώρα Σιάρκου, Πηνελόπη Πιτσούλη, Νικολέτα Βλαβιανού, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Θοδωρής Φρατζέσκος, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Αντώνης Στάμος, Τζένη Κάρνου, Ιζαμπέλα Μπαλτσαβιά, Τζένη Διαγούπη, Θοδωρής Ρωμανίδης.
Κλείσιμο
Ενώ στην αντίπαλη πλευρά, οι ‘’Αθηναίοι’’ είναι οι: Πηνελόπη Πλάκα, Ηλίας Ζερβός, Μαίρη Σταυρακέλη, Γιωργής Τσουρής, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος και Φοίβος Ριμένας. Στον ρόλο του Βαγγέλα, ο Γιάννης Μόρτζος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης