Αναβάλλεται λόγω πανδημίας το «Samano Festival» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Αναβάλλεται λόγω πανδημίας το «Samano Festival» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ματαιώνεται τελικά το διήμερο μουσικό φεστιβάλ που θα γινόταν στα μέσα Σεπτεμβρίου και για το οποίο δημιουργήθηκε αντιπαράθεση με τον δημοφιλή σεφ και τον Λεωνίδα Μπαλάφα

IMG_20200321_033601
Με μία ανακοίνωση, η ομάδα που είχε αναλάβει την οργάνωση του Samano Festival έκανε γνωστό πως λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού, το φεστιβάλ δεν θα γίνει.

Έτσι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο εμπνευστής της διοργάνωσης, θα πρέπει να αναβάλλει τον σχεδιασμό για ένα χρονικό διάστημα μέχρι να γίνουν καλύτερες οι συνθήκες.

unnamed__1_


Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα είναι η εξής: «Τον Ιούλιο ανακοινώσαμε το Samano Festival το οποίο θα λάμβανε χώρα στη Λίμνη Μουσών, στην Άσκρη Βοιωτίας. Κόντρα στην δυστοπία που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID-19 και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, ο "θείος" μας, Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να στήσει για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι μια μουσική γιορτή όπως την ονειρεύτηκε.

Τις τελευταίες ημέρες όμως τα νέα για την αύξηση των κρουσμάτων και τα αυξανόμενα μέτρα από τις αρμόδιες αρχές, έδειξαν ότι το φεστιβάλ έπρεπε να μετατεθεί - κυρίως λόγω της διάρκειας και του μεγέθους του - και να πραγματοποιηθεί σε μια χρονική περίοδο που οι συνθήκες θα επιτρέψουν κάτι τόσο μεγάλο και μαζικό.

Όλοι εμείς, η ομάδα της διοργάνωσης, οι συνεργάτες και όλοι όσοι εργαστήκαμε για την πραγματοποίησή του ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες για τη διάθεση συμμετοχής, εσάς για την στήριξή σας και τα media για την προβολή. Μέχρι να έρθει η στιγμή να πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ όπως το ονειρευτήκαμε, δίνουμε ραντεβού στις συναυλίες των καλλιτεχνών που τόσο αγαπάμε!».

Ειδήσεις σήμερα: 

Με το βλέμμα στον αριθμό των κρουσμάτων οι ειδικοί - Ποια νέα μέτρα είναι στο τραπέζι

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Ταχύπλοο σκάφος χτύπησε και σκότωσε γυναίκα

Πρόεδρος εργαζομένων «Ευαγγελισμού»: Για τη διασπορά του κορωνοϊού φταίνε τα πλουσιόπαιδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης