LIVE

Κορωνοϊός

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Γιατί «έδιωξε» τον Λεωνίδα Μπαλάφα από φεστιβάλ τραγουδιού;

Ο τραγουδιστής υποστηρίζει ότι ο σεφ τον «έδιωξε» από το Samano Festival εξαιτίας της ανάρτησης που έκανε για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού αλλά και στη χρήση μάσκας, μέτρο στο οποίο τάχθηκε κατά

Με έμμεσο τρόπο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε στον Λεωνίδα Μπαλάφα, ο οποίος υποστήριξε πως ο γνωστός σεφ τον έθεσε εκτός του Samano Festival το οποίο διοργανώνει, λόγω του κειμένου που είχε δημοσιεύσει και αφορούσε στον κορωνοϊό.

Ο κριτής του MasterChef χωρίς να αναφέρει στην ανάρτησή του το όνομα του τραγουδιστή αναφέρει σχετικά:

«Παλιά... Εκεί στα 16 το πρώτο δίπλωμα που μπορούσες να βάλεις ήταν στην τροχαία για μηχανάκι μέχρι 50cc...εμείς τότε, "αχόρταγοι εραστές" της ταχύτητας, το κάναμε το glx όλο nikel και του πειράζαμε το μοτέρ να το κάνουμε 72cc...η 90αρι... Επί της ουσίας δλδ, με 8 χιλιόμετρα παραπάνω θα πηγαίναμε... Αλλά οκ... Μας έφτανε... Το πρώτο εγκεφαλικό το έπαθε η κ. Μαρία όταν ήρθε η ανακοίνωση της απόφασης για την αγορά... Όταν έμαθε και για αυτή τη "μίνι" παρανομία αναστέναξε (τι έχεις τραβήξει κι εσύ ρε μάνα) και μου είπε να κάνω ότι νομίζω αρκεί να έχω σκεφτεί καλά τις συνέπειες των πράξεων μου... Με Sebring εξάτμιση, όλο nikel, πειραγμένο καρμπυρατέρ και 72 cc Glx όργωνα τους δρόμους με το ημιπαρανομο ``δίτροχο " βέλος μου... Την πρώτη φορά που με πήγαν στο τμήμα... Μη έχοντας το δίπλωμα που να με καλύπτει το τηλεφώνημα ήταν εννοείται στην κ. Μαρία... - έλα μαμά... Με έχουν στο τμήμα... - τουτ τουτ.... Τουτ τουτ... Μου το έκλεισε... Μόλις γύρισα μυξοκλαιγοντας σπίτι ένοιωθα προδομένος από την εγκατάλειψη... Αργότερα κατάλαβα την αξία εκείνης της κίνησης (φαντάζομαι δε το έκανε με ευκολία) της κ. Μαρίας... Μόλις μας είχε μάθει να είμαστε υπεύθυνοι και συνεπείς απέναντι στα λόγια και τις πράξεις μας και το οποίο κόστος μπορεί να προκύπτει.

Υγ η προσωπική μας αισθητική αλλά και οι απόψεις μας διαμορφώνουν τον κοινωνικό μας περίγυρο...

Υγ2 οι μόνες απορίες μου σε σχέση με τις διάφορες θεωρίες είναι πως γίνεται στα 38 να έχω ένα συρτάρι γεμάτο μονές κάλτσες.... Που πάνε τα ταίρια τους όταν ενώ εσύ ο ίδιος έχεις βάλει το πλυντήριο ανοίγοντάς το (ανεξάρτητα από το πρόγραμμα πλύσης που έχεις επιλέξει...) το ζευγάρι λείπει...? Και γιατί δεν έχω δει ποτέ κανέναν Ρομα να φοράει γυαλιά μυωπίας...?

Υγ3 Ασχέτως ποτέ θα λάβει χώρα το φεστιβάλ, περιμένοντας κι εμεις να δούμε τις εξελίξεις, θα γίνει στο πλαίσιο της ασφάλειας και των μέτρων που ως "διοργανωτές" οφείλουμε να εξασφαλίσουμε απέναντι στους καλλιτέχνες, τον κόσμο που θα εργάζεται εκεί και στον κόσμο που θα έρθει να το χαρεί.

Οποίος έχει διαφορετική προσέγγιση ας έρθει να βάλει την δική του υπογραφή...

Υγ4 αν δείτε ένα κορίτσι που σας αρέσει και η μάσκα σας κρύβει το χαμόγελο... Μην τα παρατήσετε... Κλείστε της το μάτι...», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Παλιά... Εκεί στα 16 το πρώτο δίπλωμα που μπορούσες να βάλεις ήταν στην τροχαία για μηχανάκι μέχρι 50cc...εμείς τότε, "αχόρταγοι εραστές" της ταχύτητας, το κάναμε το glx όλο nikel και του πειραζαμε το μοτέρ να το κάνουμε 72cc...η 90αρι... Επί της ουσίας δλδ, με 8 χιλιόμετρα παραπάνω θα πηγαίναμε... Αλλά οκ... Μας έφτανε... Το πρώτο εγκεφαλικό το έπαθε η κ. Μαρία όταν ήρθε η ανακοίνωση της απόφασης για την αγορά... Όταν έμαθε και για αυτή τη "μίνι" παρανομία αναστέναξε (τι έχεις τραβήξει κι εσύ ρε μάνα) και μου είπε να κάνω ότι νομίζω αρκεί να έχω σκεφτεί καλά τις συνέπειες των πράξεων μου... Με Sebring εξάτμιση, όλο nikel, πειραγμένο καρμπυρατέρ και 72 cc Glx οργωνα τους δρόμους με το ημιπαρανομο ``δίτροχο " βέλος μου... Την πρώτη φορά που με πήγαν στο τμήμα... Μη έχοντας το δίπλωμα που να με καλύπτει το τηλεφώνημα ήταν εννοείται στην κ. Μαρία... - έλα μαμά... Με έχουν στο τμήμα... - τουτ τουτ.... Τουτ τουτ... Μου το έκλεισε... Μόλις γύρισα μυξοκλαιγοντας σπίτι ένοιωθα προδομένος από την εγκατάλειψη... Αργότερα κατάλαβα την αξία εκείνης της κίνησης (φαντάζομαι δε το έκανε με ευκολία) της κ. Μαρίας... Μόλις μας είχε μάθει να είμαστε υπεύθυνοι και συνεπείς απέναντι στα λόγια και τις πράξεις μας και το οποίο κόστος μπορεί να προκύπτει. Υγ η προσωπική μας αισθητική αλλά και οι απόψεις μας διαμορφώνουν τον κοινωνικό μας περίγυρο... Υγ2 οι μόνες απορίες μου σε σχέση με τις διάφορες θεωρίες είναι πως γίνεται στα 38 να έχω ενα συρτάρι γεμάτο μονές κάλτσες.... Που πάνε τα ταίρια τους όταν ενώ εσύ ο ίδιος έχεις βάλει το πλυντήριο ανοίγοντάς το (ανεξάρτητα από το πρόγραμμα πλύσης που έχεις επιλέξει...) το ζευγάρι λείπει...? Και γιατί δεν έχω δει ποτέ κανέναν Ρομα να φοράει γυαλιά μυωπίας...? Υγ3 Ασχέτως ποτέ θα λάβει χώρα το φεστιβάλ, περιμένοντας κι εμεις να δούμε τις εξελίξεις, θα γίνει στο πλαίσιο της ασφάλειας και των μέτρων που ως "διοργανωτές" οφείλουμε να εξασφαλίσουμε απέναντι στους καλλιτέχνες, τον κόσμο που θα εργάζεται εκεί και στον κόσμο που θα έρθει να το χαρεί. Οποίος έχει διαφορετική προσέγγιση ας έρθει να βάλει την δική του υπογραφή... Υγ4 αν δείτε ένα κορίτσι που σας αρέσει και η μάσκα σας κρύβει το χαμόγελο... Μην τα παρατήσετε... Κλείστε της το μάτι...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) στιςΠως ξεκίνησαν όλα

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από τέσσερις μέρες ο Λεωνίδας Μπαλάφας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του στη χρήση μάσκας, υποστήριξε χωρίς να βασίζεται σε επιστημονικές αναλύσεις και μελέτες, πως μέσω της χρήσης μάσκας καταστρέφεται το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων και σημείωσε ότι: «Όταν όλα ενεργοποιηθούν θα πέφτει ο κόσμος σαν τα κοτόπουλα και ο κορωνοϊός θα ανθίζει».

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων δηλώνει αντίθετος με το εμβόλιο που θα φτάσει στην Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς το «εμβόλιο του Gates», ενώ δεν ξεχνά να αναφερθεί και στο… 5G.

Αν όλος ο κόσμος φοράει μια μάσκα φοβούμενος το πρόστιμο των 150 ευρώ και τρομακρατημενος βεβαίως βεβαίως από την...

Δημοσιεύτηκε από Λεωνίδας Μπαλάφας στις Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020


Διαβάστε εδώ όλα όσα υποστήριξε

Εκτός φεστιβάλ

Οι απόψεις του έχουν προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός του Samano Festival το οποίο διοργανώνει ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef.  Με νέα του ανάρτηση ο τραγουδιστής ενημερώνει πως το φεστιβάλ και ο σεφ τον έθεσε εκτός φεστιβάλ.

«Λόγω της ανάρτησης μου το samano festival κι ο Κουτσοπουλος μολις με ενημέρωσαν ότι με βγάζουν από το festival..Εμένα και άλλους επτά ανθρώπους τους μουσικούς μου και τον ηχολήπτη. Ελευθερία του λόγου δεν υφίσταται πια. Άιντε και καλή τύχη μάγκες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Μπαλάφας.
Δείτε βίντεο: Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Γιατί «έδιωξε» τον Λεωνίδα Μπαλάφα από φεστιβάλ τραγουδιού;
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Γιατί «έδιωξε» τον Λεωνίδα Μπαλάφα από φεστιβάλ τραγουδιού;Ειδήσεις σήμερα

Βίντεο: Όταν ο Τσίπρας έλεγε ότι κανείς δεν δικαιούται να ψηφίσει «παρών»

Χρηματιστήριο Αθηνών: Σε χαμηλά επίπεδα κινούνται οι τιμές των μετοχών σήμερα

Κρήτη: Μίνι χασισόδασος ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ. στον Μυλοπόταμο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (58)

Αλλάξτε πλευρό

Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει , φυσικά αυτό πρέπει να γίνεται με κανόνες που δεν προσβάλουν την προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Όταν μιλάμε όμως για πολιτική εκεί τα πράγματα διαφέρουν , πρέπει να κρίνονται από τον κόσμο γιατί ο κόσμος τους έδωσε το βήμα στην βουλή και φυσικά χωρίς προσβολές. Ο λόγος είναι ένας που πρέπει να κρίνονται και αυτος είναι ότι όταν θέλει να πολιτευτή κάποιος βγάζει μια προεκλογική ατζέντα άλλος βάζει ένα όφελος ώστε να κερδίσει από το όφελος . Αυτό και μόνο πρέπει να κρίνεται δέοντος , Γιατί όταν τα προεκλογικά σχέδια γίνονται fake news με σκοπό την εκμετάλλευση της ψηφοθηρίας έχει κάθε νομική υπόσταση να κρίνεις το λάθος ( και ας είναι λάθος η σωστό). Ο κύριος Κουτσόπουλος θα πρέπει να γνωρίζει ότι δεν μπορεί να ρίχνει πόρτες για μια πολιτική άποψη αλλά ότι όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρώνε και οι κότες. Γιατί σκεφτείτε μια πολιτική χωρίς την αντίδραση του λαού αυτό και μόνο θυμίζει δικτατορία. Τα ΜΜΕ θα έπρεπε να μην παίρνουν θέση υπέρ κομμάτων γιατί ως οντότητα κάνουνε δημοσιογραφία και ενημέρωση και όχι πολιτική προς μια κατεύθυνση ( καθόλου δημοκρατικό).

im robot

Τα πραγματα ειναι απλα.Για να συμμετεχεις καπου πρεπει να ακολουθεις τους κανονες πλεον..δεν ακολουθεις??...δεν συμμετεχεις..τοσο απλα..

Νεράκι

Αρχικά θα πω μπράβο στον Κουτσόπουλο για τη νηφάλια και κατατοπιστική θέση. Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη η απάντηση, ευγενική και σαφής. Όσο για τον Μπαλάφα δεν κρύβω ότι μου αρέσουν αρκετά τραγούδια του, ειδικά τα παλαιότερα. Όμως εάν τον έβλεπα θα του δωριζα μια μάσκα και μια kit kat... γιατί καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει....

Σατανισμός και γάτες (μασονία)

Η κοντή ποντικομαμή, ο σεφ, είναι μασονάκι, όπως προκύπτει κι από τη διαφήμιση του παιχνιδιού για διανοητικά ανάπηρους που διαφημιζόταν. Σατανά τον αποκαλούσαν (αφού όλα τα ιλουμινατικά παιδάκια τον έχουν προσκυνήσει). Καλό μασονάκι είναι το υποταγμένο μασονάκι κι ο σεφ το πάει καλά το έργο...

Κώστας

Άλλος ένας ψεκασμένος ψηφοφόρος τους Καμμένου. Βρε πως τους έχουμε μαζέψει όλους αυτούς στην Ελλάδα;

Βασίλης Α

Σωστός ο Κουτσόπουλος. Αν και θα έπρεπε να τον προλάβει ο Μπαλάφας και να έχει αποχωρίσει μόνος από μια και η εκδήλωση γίνεται με όρους χούντας (όπως λέει ο ίδιος) την οποία ο ίδιος καταδικάζει

Μπραβο

Λεο. Μπαλαφα εσύ πρέπει να σκεφτόσουν τους μουσικούς σου και τον ηχολήπτη σου.

?

Επιτέλους ένα θέμα που "καίει"... Κρατά τε μας ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη...

Γραΐδι Λαδικό

Η μαγκιά του Μπαλάφα θα ήταν να συμπεριλάβει, στο τέλος της ανάρτησης του για τις μάσκες, ένα υστερόγραφο με το οποίο θα ενημέρωνε τους fan του ότι δυστυχώς δεν θα μπορέσουν να τον απολαύσουν στο συγκεκριμένο φεστιβάλ το οποίο γίνεται με όρους που θέτει η σημερινή χούντα και γι' αυτό ο ίδιος αρνείται να το νομιμοποιήσει με το να πάρει μέρος. Δεν το έκανε όμως.

ioannis

μπράβο λεωνιδα! πολύ καλά έκανες!

Bonaparte

Ότι και να λέμε ο Λεωνίδας έχει δίκιο

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης