Απίστευτες αποκαλύψεις για τον Γουίλ Σμιθ: Με τις... ευλογίες του η γυναίκα του είχε εραστή!

Απίστευτες αποκαλύψεις για τον Γουίλ Σμιθ: Με τις... ευλογίες του η γυναίκα του είχε εραστή!

«Ο... κερατάς τα μαθαίνει πάντα τελευταίος», όχι όμως, στη συγκεκριμένη «εκδοχή» του ερωτικού τριγώνου - Ο 27χρονος Αμερικανός τραγουδιστής Αύγουστος Αλσίνα ισχυρίζεται ότι διατηρούσε μακροχρόνιο ερωτικό δεσμό με την Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, και ο διάσημος ηθοποιός και σύζυγός της... τα ήξερε όλα!

MJdUm6kqOjT3t1slIqT9
Μεγάλο θόρυβο έχουν προκαλέσει στο Χόλιγουντ οι τελευταίες αποκαλυπτικές δηλώσεις του 27χρονου τραγουδιστή Αύγουστου Αλσίνα, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ εξήγησε ότι διατηρούσε μακροχρόνιο ερωτικό δεσμό με τη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

Ο τραγουδιστής μάλιστα επιβεβαίωσε ότι o Γουίλ Σμιθ όχι μόνο γνώριζε τα πάντα, αλλά είχε δώσει και την έγκρισή του για τον παράλληλο δεσμό της συζύγου του.

Ο Αύγουστος Αλσίνα έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή The Breakfast Club, με αφορμή την προώθηση του νέου του άλμπουμ και… απασφάλισε τη βόμβα για την οικογένεια Σμιθ.


«Καθίσαμε όλοι μαζί και συζητήσαμε τη μετάβαση της σχέσης του ζευγαριού, από ένα κανονικό γάμο σε μια συνύπαρξη ζωής και ο Γουίλ Σμιθ μου έδωσε τις ευλογίες του» ανέφερε.
Μάλιστα σύμφωνα με όσα γράφονται, εκείνος που τον σύστησε στην Τζέιντα Σμιθ το 2015, ήταν ο γιος του ζευγαριού, Τζέιντεν. Από τότε οι δυο τους έγιναν αχώριστοι, ο τραγουδιστής ακολούθησε την οικογένειά Σμιθ σε διακοπές στη Χαβάη και συνόδεψε μάλιστα την Τζέιντα στην απονομή των Βραβείων BET το 2017.

Κλείσιμο


Ο ίδιος, όπως εξήγησε, απέφευγε να μιλήσει για τη σχέση τους στο παρελθόν, αλλά ένιωσε την ανάγκη να το κάνει επειδή «έχασε χρήματα, φιλίες, σχέσεις» λόγω της συγκεκριμένης δέσμευσης. «Λατρεύω αυτούς τους ανθρώπους, κυριολεκτικά. Τους έχω σαν την οικογένειά μου. Δεν έχω κακό να πω γι 'αυτούς. Είναι καταπληκτικοί» δήλωσε μάλιστα.


Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ μέσω του Page Six δήλωσε κατηγορηματικά πως όλα αυτά είναι ψέματα και αρνείται να μπει σε περαιτέρω διευκρινιστικές λεπτομέρειες.

Ο Γουίλ Σμιθ παντρεύτηκε την επίσης ηθοποιό Τζέιντα το 1997 και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον 21χρονο σήμερα Τζέιντεν και την 19χρονη Γουίλοου, ενώ ο Γουίλ Σμιθ έχει έναν ακόμη γιο, τον Τρέι, που τον απέκτησε με την πρώην σύζυγό του και ηθοποιό Σερί Ζαμπίνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Αγία Σοφία: Μόλις 17' κράτησε η συνεδρίαση του τουρκικού δικαστηρίου - Το «μπαλάκι» στον Ερντογάν

Ροζάκης: Διορίστηκε με απόφαση Κοτζιά - Εκτός ΥΠΕΞ πλέον, ποιοι άλλοι ήταν μέλη της επιτροπής

Για διακοπές στην Ελλάδα παρά την απαγόρευση ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης