Γουίλοου Σμιθ: Η κόρη του Γουίλ Σμιθ «έκοψε» τη μαριχουάνα λόγω καραντίνας

Γουίλοου Σμιθ: Η κόρη του Γουίλ Σμιθ «έκοψε» τη μαριχουάνα λόγω καραντίνας

Η 19χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός το αποκάλυψe στη διαδικτυακή εκπομπή Red Table Talk, που συμπαρουσιάζει με τη μητέρα της, Τζέιντα Πίνκετ-Σμιθ και τη γιαγιά της, Άντριαν Μπάνφιλντ-Νόρις

willow_smith
Η Γουίλοου Σμιθ σε πρόσφατο επεισόδιο του Red Table Talk αφιερωμένο στις εξαρτήσεις και τους εθισμούς, παραδέχθηκε ότι αποφάσισε να «κόψει» τη μαριχουάνα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Δήλωσε μάλιστα πως έκανε υπερβολική χρήση και ότι όσο βρίσκεται σε καραντίνα δεν έχει καπνίσει καθόλου.

«Όταν σταμάτησα να καπνίζω ήταν σαν να άνοιξα επιτέλους τα μάτια μου» δήλωσε η 19χρονη κόρη του Γουίλ Σμιθ, εξηγώντας ότι ανθρώπους που τους θεωρούσε φίλους, έχουν εξαφανιστεί πλέον από τη ζωή της. «Από τότε που σταμάτησα να καπνίζω μαριχουάνα, ξεκίνησα να κάνω yoga και τα πάω καλά, βάζω όλη μου την ενέργεια σε αυτό. Συνειδητοποίησα τι έχανα τόσο καιρό» αποκάλυψε. Η ίδια συμβούλευσε τους εξαρτημένους χρήστες μαριχουάνας να αναρωτηθούν γιατί το κάνουν πριν ανάψουν το τσιγάρο, ώστε να αποφασίσουν αν αξίζει τον κόπο ή όχι.

Η γιαγιά της, Άντριαν Μπάνφιλντ-Νόρις η οποία πριν 30 χρόνια ήταν εθισμένη στην ηρωίνη και παραλίγο να πεθάνει από υπερβολική δόση, εξέφρασε τη χαρά της που η εγγονή της αποφάσισε να σταματήσει αυτή την βλαβερή συνήθεια, ενώ η μητέρα της Τζέιντα Πίνκετ-Σμιθ δήλωσε πολύ περήφανη για εκείνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης