Αυτόπτης μάρτυρας: Ο καπνός από την έκρηξη στο Εφετείο φαινόταν από μακριά

Αυτόπτης μάρτυρας: Ο καπνός από την έκρηξη στο Εφετείο φαινόταν από μακριά

Οι περίοικοι βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια - Ο κρότος ήταν πάρα πολύ δυνατός - Η βόμβα ήταν πολύ ισχυρή και προκάλεσε ζημιές στο κτήριο

Ο καπνός από την βόμβα στο Εφετείο
φαινόταν από μακριά, δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη, δήλωσε δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ήταν και αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού. 

Η δημοσιογράφος Καλλιόπη Χαβέλα κατοικεί επί της Αλεξάνδρας, διαγωνίως απέναντι από το κτήριο του Εφετείου, όπου στις 3:30 τα ξημερώματα σήμερα εξερράγη ισχυρή βόμβα, και δήλωσε πως ο κρότος ήταν πάρα πολύ δυνατός. Η ίδια πετάχτηκε από τον ύπνο της και βγήκε αμέσως στο μπαλκόνι του σπιτιού της, ενώ το ίδιο έκαναν και όλοι οι γείτονές της. 

Όπως είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, όλοι οι περίοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους, ενώ άμεσα αποκλείστηκε η κυκλοφορία στην Αλεξάνδρας από δύο περιπολικά. Παράλληλα, ένα ακόμα όχημα της αστυνομίας φώναζε στους κατοίκους να μην κατεβαίνουν στο δρόμο, αλλά να παραμείνουν στα σπίτια τους. Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση, τόνισε η ίδια. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

20595882

Η πρώτη πανσέληνος του έτους συνδυάστηκε με μια ολική έκλειψη Σελήνης, ενώ ταυτόχρονα το φεγγάρι βρισκόταν στο κοντινότερο σημείο της τροχιάς του από τη Γη (στο περίγειο) και έτσι φαινόταν πιο μεγάλο και φωτεινό, αλλά και πιο σκουροκόκκινο λόγω της έκλειψης