Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων: Συνέδριο στα Ιωάννινα με θέμα τις ανθρωποκτονίες

Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων: Συνέδριο στα Ιωάννινα με θέμα τις ανθρωποκτονίες

Στις αρχές Οκτωβρίου το συνέδριο - Είχε προηγηθεί ανάλογη εκδήλωση τον Ιούλιο στην Καλαμάτα με θέμα το “Οργανωμένο Έγκλήμα”

synedrio_dikigoroi
Στις αρχές Οκτωβρίου η Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων θα πραγματοποιήσει συνέδριο στα Ιωάννινα με θέμα τις ανθρωποκτονίες. Ένα ζήτημα το οποίο κυριαρχεί τους τελευταίους μήνες στην επικαιρότητα, δημιουργώντας πλήθος ερωτημάτων, για τους λόγους που υφίσταται αυτή η έκρηξη κυρίως με συνεχείς δολοφονίες γυναικών από τους συζύγους τους.

Ένα συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και τον Δικηγορικό Σύλλογο Ιωαννίνων και έρχεται να προστεθεί στην επιτυχημένη διοργάνωση της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων στην Καλαμάτα στις 10-11 Ιουλίου με θέμα το “Οργανωμένο Έγκλήμα”.

Μάλιστα, το παρών έδωσε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειος Πλιώτας ο οποίος κήρυξε την έναρξη των εργασιών, στις οποίες συμμετείχαν περίπου πεντακόσια άτομα και περισσότεροι από τέσσερις χιλιάδες διαδικτυακοί σύνεδροι.

pliotas
Ο Βασίλειος Πλιώτας


Επί τάπητος τέθηκαν θέματα που απασχολούν τους μάχιμους δικηγόρους, ενώ τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα όπως μάσκες, αποστάσεις, χωρητικότητα, βεβαιώσεις αρνητικών τεστ, πιστοποιητικά εμβολιασμού, ακόμα και rapid test στην είσοδο.

Κλείσιμο
glukas
Ο Γιάννης Γλύκας


Κορυφαία στιγμή, η τιμητική βράβευση από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Dικηγόρων κ. Γιάννη Γλύκα και τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής κ. Αριστοτέλη Χαραλαμπάκη και κ. Θεόδωρο Μαντά, αλλά και όλο το ΔΣ της Ενώσεως, του ιδρυτή, τέως Προέδρου και νυν επιτίμου Προέδρου κ. Βασίλη Ταουξή για την μεγάλη του προσφορά και την αποφασιστική συμβολή του στην γιγάντωση από της Ενώσεως πανελλαδικά, η οποία εδώ και 5 χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς στο νομικό-επιστημονικό γίγνεσθαι της χώρας.

Ειδήσεις σήμερα:

Δάφνη: Στον ανακριτή σήμερα ο συζυγοκτόνος - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την κατάθεσή του

Χατζηδάκης: Επ’ αόριστον αναστολή σε ανεμβολίαστους νοσοκομείων - μονάδων φροντίδας από 16 Αυγούστου

Η Όλγα Μπακομάρου στον Δημήτρη Δανίκα: Οι 20 συνεντεύξεις από τις οικογένειες Μητσοτάκη - Παπανδρέου που έγραψαν Ιστορία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης