Δάφνη: Στον ανακριτή ο συζυγοκτόνος - Πήγαν να τον... λιντσάρουν συγγενείς της νεκρής

Δάφνη: Στον ανακριτή ο συζυγοκτόνος - Πήγαν να τον... λιντσάρουν συγγενείς της νεκρής

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την κατάθεση του δράστη - «Κοιμόταν και όρμηξα πάνω της, την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού...»

ginaikoktonos-epithesi
Στον 12ο τακτικό ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο συζυγοκτόνος της Δάφνης προκειμένου να απολογηθεί για την δολοφονία της γυναίκας του. 

Σε βάρος του 39χρονου άνδρα αλβανικής καταγωγής ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία. Μετά το πέρας της απολογίας ανακριτής και εισαγγελέας θα αποσυρθούν σε διάσκεψη για να αποφασίσουν εάν ο κατηγορούμενος θα προφυλακιστεί.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cd9okbrg8rep-se)


Tην ίδια ώρα, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα της Δάφνης έρχονται στο φως από την κατάθεση του συζυγοκτόνου στην αστυνομία. Φαίνεται λοιπόν ότι η άτυχη γυναίκα αντιστάθηκε και πάλεψε για να αποτρέψει το μοιραίο, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΟΡΕΝ, με βάση τα όσα ανέφερε στους αστυνομικούς ο δράστης, σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, και μάλιστα την ώρα που κοιμόταν. Φαίνεται ότι η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί και πάλεψε για τη ζωή της, όμως ο συζυγοκτόνος ήταν πολύ πιο δυνατός από αυτήν και τελικά δεν τα κατάφερε.
dafni-anakritis__3_

Χαρακτηριστικά, ο γυναικοκτόνος αναφέρει, «κοιμόταν ανάσκελα και όρμηξα πάνω της. Την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού μία φορά στο λαιμό. Θυμάμαι ότι ξύπνησε και άρχισε να φωνάζει. Και τότε εγώ τής έκλεισα το στόμα. Πρόλαβε να με δαγκώσει. Τότε τράβηξα προς τα έξω το μαχαίρι και την κάρφωσα άλλη μία φορά με τον ίδιο τρόπο. Με τα δυο μου χέρια τής έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε. Όταν σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει σηκώθηκα από πάνω της».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cd973ph581c9-sf)
Κλείσιμο

Το πλέον σοκαριστικό που προκύπτει από τα όσα είπε στους αστυνομικούς είναι ότι η γυναίκα αρκετά συχνά κλειδωνόταν μέσα στα δωμάτια του σπιτιού γιατί τον φοβόταν. Εκείνος, μάλιστα μετά από παρότρυνση, όπως ισχυρίζεται, τρίτου προσώπου, πήρε όλα τα κλειδιά από τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού, ακριβώς για να μην μπορεί η γυναίκα να κλειδωθεί και να ξεφύγει από αυτόν. Χαρακτηριστικά, αναφέρει σε κάποιο άλλο σημείο: «Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη, καθώς είχα βγάλει τα κλειδιά από τις πόρτες για να μην μπορεί να ξανακλειδωθεί μέσα».
dafni-anakritis__2_

Οι αστυνομικοί άκουγαν τις φωνές

Εν τω μεταξύ, πολύ συχνούς τσακωμούς ανάμεσα στο ζευγάρι και ένταση την τελευταία διετία, περιέγραψε η γειτόνισσα της 31χρονης που δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της στην περιοχή της 
Δάφνης, της οποίας η καταγγελία στην αστυνομία για  ενδοοικογενειακή βία αγνοήθηκε.

Η Σύλβια Μουρούτη μίλησε χθες στο OPEN και περιέγραψε τα επεισόδια ανάμεσα στο ζευγάρι, ενώ αναφέρθηκε και στην ημέρα που κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια μέσω των social media, οι αστυνομικοί, αν και έφτασαν στο σημείο μετά την καταγγελία της, αγνόησαν το περιστατικό και έφυγαν χωρίς να επιχειρήσουν να ανέβουν στο σπίτι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cd8qqdl2id1d-st)

«Πρακτικά υπήρχαν πάρα πολλοί τσακωμοί. Γενικότερα υπήρχε ένταση στο σπίτι τα δύο τελευταία έτη. Άκουσα πολύ θόρυβο, πολύ ξύλο και επειδή την άκουσα να ζητάει βοήθεια κάλεσα την Άμεση Δράση. Από το τηλεφωνικό κέντρο μου είπαν ότι το περιπολικό θα έρθει σε 25 λεπτά. Ωστόσο επειδή η ένταση του τσακωμού ήταν μεγάλη, ζήτησα από την τηλεφωνήτρια να ακούσει από το δικό μου τηλέφωνο τι γινόταν στο διπλανό σπίτι. Απευθείας μου είπαν να δώσω τα στοιχεία και ότι έρχονται άμεσα», είπε η Σύλβια Μουρούτη.

Μέσα στα επόμενα λεπτά οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ωστόσο έφυγαν χωρίς να επέμβουν. «Οι αστυνομικοί άνοιξαν τα παράθυρο και έφυγαν. Βγήκα στο μπαλκόνι και περίμενα μήπως χτυπήσουν το θυροτηλέφωνο να τους ανοίξω. Στην αρχή πίστεψα ότι θα έκαναν μια γύρα στην περιοχή γιατί ενοχλούσε το αυτοκίνητο. Διαψεύστηκα, δυστυχώς όμως. Αυτοί έφυγαν χωρίς να ανέβουν στο σπίτι», τόνισε η γειτόνισσα της άτυχης 31χρονης.

dafni-anakritis__4_

dolofonos_dafni_evelpidwn4
dolofonos_dafni_evelpidwn3
dolofonos_dafni_evelpidwn2
dolofonos_dafni_evelpidwn


Δείτε βίντεο: Δάφνη: Στον ανακριτή ο συζυγοκτόνος - Πήγαν να τον... λιντσάρουν συγγενείς της νεκρής
Δάφνη: Στον ανακριτή ο συζυγοκτόνος - Πήγαν να τον... λιντσάρουν συγγενείς της νεκρής



Ειδήσεις σήμερα:

Σε επίπεδα-ρεκόρ η ζήτηση ηλεκτρικού ρεύματος λόγω του καύσωνα

Αλλάζουν τα εμβόλια των Pfizer και Moderna για να καλύπτουν και τη μετάλλαξη Δέλτα - Αναπροσαρμόζεται και η τιμή τους

ΗΠΑ: Τουλάχιστον 3 νεκροί και ένας τραυματίας σε πυροβολισμούς στην Νότια Καρολίνα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης