«Καμία ιταλική τράπεζα δεν θα βρεθεί σε δυσκολία» δηλώνουν Ντι Μάιο - Σαλβίνι

«Καμία ιταλική τράπεζα δεν θα βρεθεί σε δυσκολία» δηλώνουν Ντι Μάιο - Σαλβίνι

Στο επίκεντρο της συνάντησής τους βρέθηκε η οικονομική πολιτική της Ιταλίας, αλλά και τα επικείμενα stress tests των ιταλικών τραπεζών στις 2 Νοεμβρίου

«Καμία  ιταλική τράπεζα δεν θα βρεθεί σε δυσκολία» δηλώνουν Ντι Μάιο - Σαλβίνι
Συνάντηση στο κυβερνητικό μέγαρο της Ρώμης είχαν σήμερα ο γραμματέας της Λέγκας του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι και ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο, με θέμα τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης του Τζουζέπε Κόντε.

«Καμία ιταλική τράπεζα δεν θα βρεθεί σε δυσκολία, είμαστε θετικοί και ως Λέγκα και Πέντε Αστέρια εργαζόμαστε συντονισμένα για την ανάπτυξη και την αλλαγή της χώρας», τόνισε ο Σαλβίνι, σε γραπτό ανακοινωθέν του.

Όπως διέρρευσε, η συνάντηση διήρκεσε περίπου τρεις ώρες και έγινε αναλυτική αναφορά στα «τεστ αντοχής» στα οποία θα υποβληθούν και οι ιταλικές τράπεζες, στις 2 Νοεμβρίου.

Σε ότι αφορά τα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης, ο Λουίτζι Ντι Μάιο τόνισε μέσω Facebook ότι είναι αντίθετος σε οποιαδήποτε ευνοϊκή ρύθμιση για επιστροφή αδήλωτων κεφαλαίων από το εξωτερικό, μέτρο το οποίο αρχικά είχε δείξει να επιθυμεί η Λέγκα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης