Η Γερμανία δεν θα αναγνωρίσει ποτέ τα αποτελέσματα των δημοψηφισμάτων που οργάνωσε η Μόσχα στις κατεχόμενες περιοχές της Ουκρανίας, διαμήνυσε σήμερα ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
«Η Γερμανία θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία πολιτικά, οικονομικά, από ανθρωπιστική σκοπιά, καθώς και στην υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητάς της και με παραδόσεις όπλων», τόνισε ο Σολτς, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της καγκελαρίας.
Οι δύο ηγέτες συζήτησαν τη στρατιωτική, πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ουκρανία και τις πιθανότητες μιας επιπρόσθετης στήριξης στο Κίεβο, καθώς επίσης και την ανοικοδόμηση της χώρας. Δεσμεύτηκαν ότι θα παραμείνουν «σε στενή επαφή».
Με λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε κατοικίας, η προστασία του σπιτιού γίνεται πιο ευέλικτη, πιο ολοκληρωμένη και πιο απλή με τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Eurolife FFH.