Αήττητος πρωταθλητής Α’ Γυναικών ΕΣΚΑ ο Άρης Χολαργού – Πανηγυρίζει την άνοδο στην Α2 Εθνική

Αήττητος πρωταθλητής Α’ Γυναικών ΕΣΚΑ ο Άρης Χολαργού – Πανηγυρίζει την άνοδο στην Α2 Εθνική

Η ομάδα του Άρη Χολαργού ήταν ανίκητη αυτή την αγωνιστική περίοδο

a2x
Την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 πανηγυρίζει από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ο Άρης Χολαργού. Η ομάδα του Βερροιόπουλου Φατούρου κατέκτησε αήττητη το Πρωτάθλημα Α’ Γυναικών ΕΣΚΑ και ανέβηκε κατηγορία.

Στη Β’ Φάση των Play Offs της Α’ Κατηγορίας Γυναικών, ο ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ επικράτησε του Ε.Φ.Α.Ο.Ζ με σκορ 75-53 και στέφθηκε Πρωταθλητής της ανώτατης κατηγορίας για την φετινή αγωνιστική περίοδο!

Η ομάδα του Άρη Χολαργού ήταν ανίκητη αυτή την αγωνιστική περίοδο. Πέτυχε 22 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές της Α’ φάσης του Πρωταθλήματος, στην Α’ Φάση των Play Offs και χρειάστηκε μόνο έναν αγώνα απέναντι στον Προμηθέα όπου και επικράτησε με 57-41 , και με την νίκη στη Β’ φάση κατόρθωσε το αήττητο σε 24 αγώνες.

Μετά το τέλος του αγώνα, έγινε η απονομή του κυπέλλου από τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑ Γιάννη Αλεξόπουλο και τον Δήμαρχο Παπάγου- Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο.

Κλείσιμο
Στον τελικό παρευρέθησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος ΕΣΚΑ Φώτης Τσώνης και η Επικεφαλής της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Γυναικών – Κοριτσιών Κατερίνα Θειακού Σπίνου.

Φύλλο αγώνος

ΑΚΟ Άρης Χολαργού 75 – Ε.Φ.Α.Ο. Ζωγράφου 53

Διαιτητές: Καλογριάς, Πολάτογλου, Ιωαννίδης

Δεκάλεπτα: 10-11, 35-24, 58-41, 75-53

ΑΚΟ Άρης Χολαργού (Βερροιόπουλος, Φατούρος): Νίννη 4 (1), Παπαδοπούλου 10 (2), Στάνι 10, Παπαμιχαήλ 13, Καλυμιοναρή 20 (5), Τριανταφύλλου 2, Κατσιμάρδου 2, Καβάσιλα 2, Χατζηνικολάου Μ., Μουλατσιώτη 11 (2), Χατζηνικολάου Ο. 1

ΕΦΑΟΖ (Γεωργουδάκης, Θεοφίλης): Μουτάφη 2, Ιωάννου 10 (1), Μαρούδα 8, Χόνι 3, Νιτσόγλου 2, Χόνδρου 8 (2), Γιαννακοπούλου, Κοματσιούλη, Παπαγεωργίου 2, Τζιοβάρα 13(1), Βελέντζα 5 (1)

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Τεχεράνη: Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ο Τζέιμς Καφετζής εγκατέλειψε τη μονομαχία στον έναν κρίκο και αποχώρησε από το Survivor - Δείτε βίντεο

Θρυλική πρόκριση στην Πόλη! Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Φενέρ 3-2 στα πέναλτι με ήρωα τον Τζολάκη και πέρασε στους «4» - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης