Survivor 2024: Εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής - Δείτε βίντεο

Η απόφαση της τελευταίας στιγμής, το γλέντι στην Punta Cana, η τετράδα του τελικού σύμφωνα με τον Τζέιμς και οι μάχες για την 4η ασυλία και την παραμονή

MixCollage-19-Apr-2024-03-28-AM-8983
Ο Τζέιμς Καφετζής δεν κατάφερε ολοκληρώσει τον στόχο του ούτε στο Survivor 2024. O 27χρονος Ροδίτης επιχειρηματίας τo 2021 είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο γιατί η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έδωσε παράταση περίπου ένα μήνα παραπάνω από αυτό που γνώριζαν οι παίκτες, ενώ φέτος να επιστρέψει σπίτι του και στην οικογένειά του μετά την περιπέτεια που έζησε ο πατέρας του στον Ειρηνικό ωκεανό, οπού και ναυάγησε.

Μάλιστα ο Τζέιμς παρότι συμμετείχε κανονικά στη μονομαχία παραμονής και επέλεξε και τους στόχους, έδωσε την ευκαιρία στον συμπαίκτη του και πρώτο του αντίπαλο στην μονομαχία, Θοδωρής Τουρκογεώργο, να επιστρέψει στους Μπλε, ενώ στον τελικό παρότι ζόρισε τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους τελικά δεν έριξε τον τελευταίο του κρίκο και έτσι έγινε ο παίκτης που αποχαιρέτησε το Survivor.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (18/4) ο Τζέιμς Καφετζής αναφέρθηκε στην πρώτη του φορά που βρέθηκε στον τάκο, η οποία ήρθε την 15η εβδομάδα του Survivor 2024 και εξήγησε τους λόγους που ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ngqa6p2yix)
Κλείσιμο


«Μετά από 10 εβδομάδες ήρθε η ώρα να βγω και γω στην μονομαχία. Βέβαια, είναι λίγο διαφορετικό γιατί ήταν από δική μου απόφαση. Τα παιδιά δεν ήξεραν τι να ψηφίσουν, πριν μπούμε στο συμβούλιο τα έπιασα και τους είπα «παιδιά, θέλω να ψηφίσετε εμένα γιατί θα μου δώσετε το προνόμιο να αποφασίσω μόνος μου τι θέλω να κάνω». Εάν θέλω δηλαδή να παραμείνω εδώ ή να αποχωρήσω. Γιατί η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν έχω επεξεργαστεί ακριβώς την πληροφορία που έλαβα. Έχω πολλές ώρες μπροστά μου για να κάτσω να σκεφτώ και να αποφασίσω αν θέλω να αποχωρήσω ή να παραμείνω στο παιχνίδι και να το πάω μέχρι το τέλος».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ngsdyd65p5)


Οι survivors λόγω του πάρτι της ένωσης δεν θα είχαν έπαθλο επικοινωνίας, ενώ μετά τον αγώνα για την 4η ασυλία οι τέσσερις μονομάχοι θα έμπαιναν απευθείας στην αρένα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nh7xsh8kg9)


Στον στίβο μάχης παρά τη συμμετοχή της Σταυρούλας και του Φάνη, οι Μπλε ηττήθηκαν με 12-9 και έτσι ισοφάρισαν σε 2-2 της ασυλίες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0njfbcn6gpd)


Οι Κόκκινοι θα διασκέδαζαν στην Punta Cana στο πασίγνωστο Coco Bongo, όπως τους είχε ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός πριν τον αγώνα για την 4η ασυλία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0njxuju5kk9)


Το έπαθλο ήταν ένα φανταστικό διήμερο σε βίλα, πλούσιο ασιατικό γεύμα, διασκέδαση σε ένα από τα πιο γνωστά club του κόσμου, καθώς και προσωπική περιποίηση, μασάζ και χαλάρωση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nk4ovd6gqp)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nk54zgkec9)


Οι Μπλε οδηγήθηκαν στην κάλπη και ψήφισαν για 4ο μονομάχο τον Θοδωρή Τουρκογεώργο, ο οποίος μαζί με τους Τζέιμς Καφετζή, Χριστόφορο Ταξίδη και Γιώργο Παπαχαραλάμπους θα έδιναν μάχη για την παραμονή τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nkt5ytmpb5)


Ο παίκτης με τα καλύτερα στατιστικά ήταν ο Τζέιμς Καφετζής (52%) και ακολουθούσαν οι Χριστόφορος Ταξίδης (46%), Θοδωρής Τουρκογεώργος (43%), Γιώργος Παπαχαραλάμπους (41%).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nl4en6xvc1)


Έτσι η επιλογή του στόχου έγινε από τον Τζέιμς ο οποίος διάλεξε στους κρίκους, καθώς όπως είπε είναι από τους αγαπημένους του στόχους.

Ο Θοδωρής νίκησε τον Τζέιμς (4-0) και ο Χριστόφορος τον Γιώργο (4-2) και εξασφάλισαν την παραμονή τους στο Survivor 2024.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nl8f3ic2xd)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nlhii78ve1)


Ο Τζέιμς ήταν φανερό πως δεν κυνήγησε εξ αρχής τη νίκη στη μονομαχία του με τον Θοδωρή και πολλοί θεώρησαν πως η απόφασή του για να αποχωρήσει είναι οριστική.

Στον τελικό με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, ο Τζέιμς Καφετζής είχε δίπλα του σε όλα τα run τη Σταυρούλα και τον Γκιουλέκα που έκαναν όλες τις διαδρομές μαζί του. Όταν τα run έφτασαν στο 3-3 και μόνο αφού πέρασε τους τέσσερις από τους πέντε κρίκους, άφησε τον αγώνα και πήγε στον πάγκο της ομάδας του κρατώντας τον κρίκο στα χέρια του. Έτσι έδειξε πως πήρε την τελική του απόφαση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nlv7cf0815)


Ο Τζέιμς είπε πως μπήκε στον πειρασμό να βάλει και τον τελευταίο κρίκο, αλλά η οικογένεια είναι πάνω από όλα.Παρόλο που αυτή τη φορά μπήκε στο Survivor 2024 με σκοπό να φτάσει μέχρι το τέλος, τελικά μετά από όσα συνέβησαν αποχωρεί για να αφήσει χώρο για κάποιον που μπορεί να ζήσει την εμπειρία του Survivor έστω για μια ακόμη εβδομάδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nlxtyjv7u1)


Στην τετράδα του τελικού βλέπει Σταυρούλα, Γκιουλέκα, Φάνη και Δαλάκα και σίγουρα θα ήθελε να δει να κερδίζει η Σταυρούλα ή ο Γκιουλέκας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nm299jwa4x)


Όπως είπε: «Με όλα τα παιδιά γίναμε μια ωραία παρέα και δεν υπήρχαν αντιπαραθέσεις. Μέχρι και με τον Αλέξη Παππά ήρθαμε πιο κοντά και ειδικά την τελευταία εβδομάδα. Λάθη όλοι κάνουν αλλά οι πράξεις είναι αυτές που δείχνουν αργότερα τι άνθρωπος είναι ο καθένας» κι αποχαιρέτησε όλους τους παίκτες έναν έναν.

Η Σταυρούλα ξέσπασε σε κλάματα και μαζί με τον Γκιουλέκα ήταν αυτοί που τον συνόδεψαν μέχρι την έξοδο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nm6tfrav8h)



Ειδήσεις σήμερα:

Επτά ερωτήσεις και απαντήσεις για τη γρίπη των πτηνών – Τι ανησυχεί τους ειδικούς, τι πρέπει να προσέχουμε

Χαμάς: Φρικιαστικό βίντεο - Ο πατέρας του μικρότερου ομήρου της οργάνωσης καλυμμένος με αίμα δέχεται άγριο ξύλο

Καιρός: Χάρτες με τις περιοχές που θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία - Πού υπάρχει κίνδυνος για πλημμύρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης