Σε μια σπουδαία πρωτοβουλία συμμετείχαν οι μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου της Νυρεμβέργης και εκπαιδευτικοί των ελληνικών σχολείων της πόλης της Γερμανίας.
Συγκεκριμένα μαθητές και καθηγητές μαζί φωτογραφήθηκαν με τις φανέλες των αγαπημένων τους ομάδων για να στηρίξουν τις δράσεις της δομής «Εις το όνομα του Άλκη» στη μνήνη του Άλκη Καμπανού.
Μια καμπάνια που ξεκίνησε με απόλυτο στόχο να αλλάξει το πρόσωπο της οπαδικής κουλτούρας στην Ελλάδα, η οποία πολλές φορές χαρακτηρίζεται από βία και τοξικότητα που πληγώνουν τον αθλητισμό της χώρας.
«Μαθητές & Εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νυρεμβέργης δείχνουν τον δρόμο και συμμετέχουν στις δράσεις της Δομής! Στόχος να βοηθήσουν να αλλάξει η οπαδική κουλτούρα στην Ελλάδα! Μέλη από όλον κόσμο μας στέλνετε καθημερινά τις φωτογραφίες σας και σας ευχαριστούμε για αυτό! Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Δορυφόρος Μονάχου που στηρίζει τις δράσεις της Δομής» αναφέρει το σχετικό ποστ.
Η ομάδα εθελοντών της bwin ξεκίνησε δυναμικά τις δράσεις της για το 2023, καθώς βρέθηκε στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα και στις ετοιμασίες του πασχαλινού bazaar
Μια φανταστική αλλά και ταυτόχρονα ρεαλιστική συνέντευξη από…το μέλλον, με έναν τυπικό καθηγητή Λυκείου, που χάρις στο 5G καταφέρνει να κάνει τους μαθητές του να απολαμβάνουν περισσότερο την εκπαιδευτική διαδικασία, να μαθαίνουν περισσότερο, πιο ουσιαστικά και πιο ευχάριστα.
Το cloud δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης από οπουδήποτε, με αποτέλεσμα να μπορεί να διασφαλιστεί όχι μόνο η ακεραιότητα των δεδομένων κάθε επιχείρησης, αλλά και η δυνατότητά της να συνεχίσει να λειτουργεί οτιδήποτε και αν συμβεί