Ο ΝτεΡόζαν «έσωσε» την Κάιλι Τζένερ: Προέταξε... το στήθος του και τα «έβαλε» με επίδοξο ληστή

Ο ΝτεΡόζαν «έσωσε» την Κάιλι Τζένερ: Προέταξε... το στήθος του και τα «έβαλε» με επίδοξο ληστή

Σε μια φοβερή περιπέτεια μπλέχτηκε ο μπασκετμπολίστας των Σπερς, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν στο Λος Άντζελες, όταν ένας επίδοξος διαρρήκτης εισέβαλλε κατά λάθος στο σπίτι του

kylie-demar-0
Βγαλμένη από κινηματογραφικό σενάριο θα μπορούσε να είναι η ιστορία στην οποία πρωταγωνίστησε ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν πριν από μερικές ημέρες.

Συγκεκριμένα, στις 19 Νοεμβρίου ο άσος των Σπερς βρισκόταν στην οικία του στο Λος Άντζελες με την οικογένεια του όταν αντιλήφθηκε ύποπτες κινήσεις ενός ατόμου που προσπαθούσε να εισβάλλει στο πολυτελές σπίτι του.


Κλείσιμο
Ο υψηλόσωμος γκαρντ όχι μόνο δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά κυνήγησε τον επίδοξο διαρρήκτη και τον ανάγκασε να τραπεί σε φυγή, μέχρι η εταιρεία φύλαξης να καλέσει την αστυνομία και εκείνη να τον συλλάβει.


Στην απολογία του βέβαια ο εισβολέας δήλωσε πως κατά λάθος βρέθηκε στο σπίτι του ΝτεΡοζάν, καθώς στόχος του ήταν να διαρρήξει τη βίλα της ριάλιτι περσόνας Κάιλι Τζένερ! Για κακή του τύχη βέβαια βρέθηκε στην κατοικία του 30χρονου γείτονά της...


Inside Kylie Jenner’s £30 million home | Cosmopolitan UK
kylie-jener-arthrou


Έτσι ο σούτινγκ γκαρντ που έγινε ο λόγος που τα θέματα ψυχικής υγείας δεν είναι πια στίγμα στο ΝΒΑ, κατέστη και ήρωας στην περίπτωση της δημοφιλούς επιχειρηματία!

Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια Καρντάσιαν και συγκεκριμένα η ετεροθαλής αδερφή της Κάιλι, Κιμ, είχε βιώσει τον εφιάλτη στα χέρια ληστών το 2017 κατά την παραμονή της σε ξενοδοχείο στο Παρίσι, αρπάζοντας κοσμήματα αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ!!

CardiB-Kaili





Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός: Υπέγραψαν μέχρι το 2024 οι Καμαρά, Μπα και Σισέ

Ινφαντίνο «Το VAR βοηθά το ποδόσφαιρο - Ορισμένοι διαιτητές δεν έχουν ωριμάσει με αυτό»

Ο πατέρας του Τσιτσιπά σχολιάζει το tweet για τα Harrods: «Οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης