Ολυμπιακός: Υπέγραψαν μέχρι το 2024 οι Καμαρά, Μπα και Σισέ

Ολυμπιακός: Υπέγραψαν μέχρι το 2024 οι Καμαρά, Μπα και Σισέ

Ο Ολυμπιακός επιβράβευσε τους Καμαρά, Σισέ και Μπα με νέα συμβόλαια μέχρι το 2024 με αυξημένες αποδοχές - Συμφωνία και με Βρουσάι

KAMARAA
Ο Ολυμπιακός είχε δρομολογήσει τις εξελίξεις για την ανανέωση των συμβολαίων βασικών του παικτών. Το πρώτο βήμα είχε γίνει με τον Σεμέδο και τώρα σειρά πήραν οι Αφρικανοί άσοι της ομάδας όπως σας είχαμε προαναγγείλει.

Ο λόγος για τους Καμαρά, Σισέ και Μπα με τους οποίου υπήρχε συμφωνία και πλέον απέμεναν οι υπογραφές. Αυτό φαίνεται πως έγινε με τους τρεις να υπογράφουν νέα συμβόλαια μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με αυξημένες αποδοχές επιβραβεύοντας έτσι την παρουσία τους και την προσφορά τους στην ομάδα.

Το συμβόλαιο του Καμαρά έληγε το 2023 και επεκτάθηκε για ένα επιπλέον χρόνο με τεράστια αύξηση των αποδοχών, ενώ του Σισέ το συμβόλαιο έληγε το καλοκαίρι του 2022 και υπήρξε επέκταση για άλλα δύο χρόνια.

Τέλος, ο Μπα ήταν από τους χαμηλότερα αμειβόμενους ποδοσφαιριστές και ο Ολυμπιακός επίσης προέβη σε αναπροσαρμογή προς τα πάνω των οικονομικών του αποδοχών με το νέο του συμβόλαιο να λήγει το 2024.

Όσον αφορά τον Βρουσάι υπάρχει επίσης οριστική συμφωνία για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την διαφορά όμως πως δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές, κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός: Υπέγραψαν μέχρι το 2024 οι Καμαρά, Μπα και Σισέ

Ινφαντίνο «Το VAR βοηθά το ποδόσφαιρο - Ορισμένοι διαιτητές δεν έχουν ωριμάσει με αυτό»

Ο πατέρας του Τσιτσιπά σχολιάζει το tweet για τα Harrods: «Οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης