Ο πατέρας του Τσιτσιπά σχολιάζει το tweet για τα Harrods: «Οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους»

Ο πατέρας του Τσιτσιπά σχολιάζει το tweet για τα Harrods: «Οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους»

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς εξήγησε τι ήθελε να πει ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας τενίστας

tsitsipas-1
Το tweet του Στέφανου Τσιτσιπά που έγραφε ότι «κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα» προκάλεσε αντιδράσεις στα social media. H εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα» επικοινώνησε με τον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολο ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων πως οι Έλληνες πρέπει να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους και γι αυτό το λόγο έκανε αυτή τη δήλωση ο γιος του.

«Δεν ξέρω αν δέχτηκε επίθεση, μπορεί κάποιοι να σχολίασαν κάπως περίεργα, αλλά νομίζω και οι ίδιοι αν πήγαιναν στο Λονδίνο –όσοι πηγαίνουν στο Λονδίνο- επισκέπτονται διάφορα πολυκαταστήματα. Γιατί να μην υπάρχει και στην Ελλάδα ένα Harrods;

Υπάρχουν τόσα άλλα πολυκαταστήματα και να μην υπάρχουν Harrods. Ο Στέφανος, που είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η ποιότητα και του αρέσει να υπάρχει πάντα το καλύτερο, πιστεύει ότι αυτό ανήκει και στους Έλληνες. Το ότι πήγε στα Harrods και του άρεσε αυτό το κατάστημα και πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να έχει παρόμοια πολυκαταστήματα, νομίζω δεν είναι κάτι κακό. Πρέπει οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του.

Και πρόσθεσε: «Τώρα προς το παρόν κάνει αποθεραπεία στο Λονδίνο και γι’ αυτό βρίσκεται εκεί, δεν είναι για να πάει στα Harrods. Η επίσκεψή του εκεί έγινε για πρώτη φορά στη ζωή του».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:



Τσιτσιπάς: Ο πατέρας του απαντά στους επικριτές του γιου του για τη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης