Αυτοδιοικητικές εκλογές-Ενωμένο Μαρούσι: Δεν θέλουμε το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ

Αυτοδιοικητικές εκλογές-Ενωμένο Μαρούσι: Δεν θέλουμε το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ

Η αγωνία των κομματικών επιτελείων να απλώσουν τα δίχτυα τους στο Μαρούσι δεν μας αφορά, τονίζεται στην ανακοίνωση

enomeno_mar
Την αντίδραση της παράταξης «Ενωμένο Μαρούσι» προκάλεσε η παραφιλολογία γύρω από τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον συνδυασμό που διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο στην περιοχή των Βορείων Προαστίων. Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Συνδυασμός, τονίζει ότι δεν θέλει το χρίσμα και την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και κανενός κόμματος ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών 2019, καλώντας τους πολίτες του Αμαρουσίου να ψηφίσουν μακριά από τις κομματικές τους ταυτότητες, με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση από το «Ενωμένο Μαρούσι», του οποίου ηγείται ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος:

Τίτλος: Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τα περί κομματικής στήριξης του συνδυασμού μας

Για πολλοστή φορά ως ανεξάρτητο # Ενωμένο Μαρούσι και με αφορμή ανακοινώσεις και δημοσιεύματα περί υποστήριξης από τον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνουμε τα ακόλουθα: Είμαστε # Ενωμένο Μαρούσι. Συσταθήκαμε και πορευόμαστε ανεξάρτητοι από κόμματα και ιδεολογικές αφετηρίες, γεγονός που αποδεικνύεται έμπρακτα από το επίσημο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας που είναι πολυσυλλεκτικό. Σεβόμαστε την πολιτική ταυτότητα όλων, δε διεκδικήσαμε, δε θέλουμε και δεν έχουμε χρίσμα από κανέναν. Θέλουμε την υποστήριξη των δημοτών. Η αγωνία των κομματικών επιτελείων να απλώσουν τα δίχτυα τους στο Μαρούσι δεν μας αφορά. Συνεχίζουμε να απευθυνόμαστε σε όλους.

Δύο εβδομάδες πριν τις δημοτικές εκλογές καλούμε εκ νέου τις Μαρουσιώτισσες και τους Μαρουσιώτες να ψηφίσουν για την πόλη τους αφήνοντας τις κομματικές τους ταυτότητες στο συρτάρι. Άλλωστε, όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει, σε δήμους όπως το Μαρούσι, δεν υπάρχουν αριστερά ή δεξιά προβλήματα. Το βράδυ των δημοτικών εκλογών δεν θα υπάρχει κομματικό χρώμα δίπλα στο #Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα κόμματα στις ευρωεκλογές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης