Αλαβάνος για Τσίπρα: Έχει λειτουργήσει για την Αριστερά χειρότερα και από τον χειρότερο δεξιό

alavanos_arthro

Ο Αλέκος Αλαβάνος χαρακτήρισε «πολιτικό πραξικοπηματία» τον πρωθυπουργό επειδή άλλαξε το «όχι» του δημοψηφίσματος σε «ναι» - «Δραγασάκηδες, Φλαμπουράρηδες έχουν κάνει ένα θίασο του οποίου το παίξιμο το σκηνοθετεί ο εξωτερικός παράγοντας» - Κριτική εκ των έσω από τον άνδρα που ανέδειξε τον Τσίπρα αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ

«Και ο Ιησούς έπεσε έξω με την επιλογή του Ιούδα, ήταν πλήρης αποτυχία» είπε για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα ο Άλεκος Αλαβάνος προσθέτοντας ότι «αυτή την προδοσία της Αριστεράς και της κοινωνίας δεν την έχει κάνει ο χειρότερος αντίπαλος μας με τόσο μεγάλη επιτυχία».

Στην ερώτηση, δε, αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει λειτουργήσει για την Αριστερά χειρότερα και από τον χειρότερο δεξιό ο Αλέκος Αλαβάνος απάντησε «ναι» εξηγώντας ότι «ο δεξιός είναι επικριτικός απέναντι στις θέσεις της αριστεράς αλλά και στις πιο δύσκολες καταστάσεις για την Αριστερά υπήρχε και μέσα στους συντηρητικούς μια εκτίμηση στην Αριστερά. Είναι αυτό που λέμε η ηθική απαξίωση. Πιστεύω ότι είναι υπεύθυνος προσωπικά και ο Αλέξης Τσίπρας και όλη η παρέα Δραγασάκηδες, Φλαμπουράρηδες έχουν κάνει ένα θίασο του οποίου το παίξιμο το σκηνοθετεί ο εξωτερικός παράγοντας».

Ερωτηθείς για την υπόθεση Πετσίτη αφού αρχικά είπε ότι δεν τον γνώριζε, στη συνέχεια είπε ότι «δεν μου κάνουν εντύπωση όσα βλέπουν το φως της δημόσιότητας. Από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να γίνει διαχειριστής της κατάσταης και ακολούθησε τον προηγούμενο και με χειρότερο τρόπο διακυβέρνησης της χώρας, ήταν φυσικό να εμφανίσει τα παθολογικά φαινόμενα με αυλές και μεσάζοντες».

Συνεχίζοντας σε υψηλούς τόνους ο Αλέκος Αλαβάνος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «διεφθαρμένο κόμμα ως προς την πολιτική του ακεραιότητα γιατί εξαπάτησε τον ελληνικό λαό».

Μιλώντας ειδικά για το δημοψήφισμα και με αφορμή το γεγονός ότι, όπως είπε, «σε μια ημέρα η κυβέρνηση το "όχι" το έκανε "ναι"» έκανε λόγο για «ένα από τα χειρότερα πολιτικά πραξικοπήματα στη νεώτερη της ιστορία». Στην ερώτηση, δε, πώς χαρακτηρίζεται ο επικεφαλής τότε απάντησε ότι «είναι ένας πραξικοπηματίας πολιτικός».

Υπογράμμισε, επίσης, ότι «μου κάνει εντύπωση η σιωπή και η μη αντίδραση του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Μιλώντας, τέλος, για την παραχώρηση της δημόσιας περιουσίας αναρωτήθηκε «ποια κυβέρνηση το έκανε αυτό; Μια κυβέρνηση Μεταξά; Μια κυβέρνηση Βενιζέλου; Μόνο η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου και γι' αυτό λέω ότι αυτοτοποθετήθηκε πιο δεξιά και από τη Νέα Δημοκρατία».

Αλαβάνος για Τσίπρα Και ο Ιησούς έπεσε έξω με τον Ιούδα, καταλάβατε;

ΣΧΟΛΙΑ (77)

Τώρα το κατάλαβες ?

Αλεκούκο μας ας πρόσεχες !!! Εν τω Αδη ουκ εστι μετάνοια, δεν το ξέρεις ? (φυσικά και δεν το ξέρεις γιατί δεν ασχολείσαι και συ με τα Θεία )..... Αλλιώτικα: Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από το ταμείο !!!! Οταν όμως του έδινες το δαχτυλιδάκι ήταν καλός έτσι ?????

GS

Aυτοί είναι οι αριστεροί, με ή χωρίς εισαγωγικά.... άθεοι αλλά όποτε τους βολεύει η θρησκεία την επικαλούντε, φασιστόμουτρα που αναπολούν το Στάλιν αλλά πιπιλάνε τη δημοκρατία σαν καραμέλα, οπισθοδρομικοί με πρότυπο την Κούβα (όπου η επίσημη ιστορία ξεκινάει το 1958, τα προηγούμενα έχουν απλά διαγαρφεί) αλλά προοδευτικοί όταν αλληλοκοιτάζονται στον μαγικό καθρέφτη... και ο πανεξυπνότερος λαός του κόσμου όχι μόνο τους έκανε κυβέρνηση αλλά επέλεξε τους χειρότερους εξ αυτών... ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

ΧΑ

Να και Χριστός ο Αλαβάνος! Θα μας τρελάνει το άτομο. Δεν είναι πολιτικός λόγος αυτός, είναι καθαρή εμπάθεια. Την εντιμότητα του Τσίπρα μετά το δημοψήφισμα και μετά την υπογραφή του μνημονίου να στραφεί πάλι στον λαό και να προκηρύξει εκλογές, χωρίς να επιβάλλει ετσιθελικά το μνημόνιο όπως ο ΓΑΠ, το θεωρεί ο Αλαβάνος πραξικόπημα. Ό,τι πιο δημοκρατικό το θεωρεί πραξικόπημα. Ο Τσίπρας κατάφερε πολλά θετικά για την πατρίδα και όχι για το κόμμα. Η στενομυαλιά ορισμένων δεν τους επιτρέπει να βλέπουν αντικειμενικά. Καλά θα κάνουν να σιωπούν.

Α.Σ.Δ.

Από 'δω τα φέρνουν, από 'κει τα φέρνουν, την βλασφημία θα την πετάξουν σίγουρα πάντως.

AK

Είναι θλιβερό και γελοίο όταν άθεοι εμμονικοί τής αριστεράς ερμηνεύουν και χρησιμοποιούν θεολογικά στοιχεία στην ψευτοανάλυσή τους.

@pipis

Ο Ιησούς δεν έκανε κανένα λάθος. Ήξερε πολύ καλά ποιος ήταν ο Ιούδας και την επερχόμενη προδοσία. Όμως αυτή ήταν η επιλογή της Θείας Οικονομίας για να σώσει το ανθρώπινο γένος! Ο τρόπος που ο Θεός λειτουργεί δεν συμβαδίζει με την λογική των ανθρώπων!

Leipzig

Δεν βαριέσαι Αδελφέ! Χρησιμοποιούν τα πάντα για να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους. Δεν ήξερε ο κ. Αλαβάνος ποιος ήταν ο Αλέξης? Το ήξερε και εκκόλαπτε το αυγό του φιδιού. Τον βόλευε να κινητοποιεί τους μαθητές στις καταλήψεις, τις μανάδες τους για την Νικαράγουα, τους υστερικούς οικολόγους κτλ. Αυτά που δεν μπορούσε να κάνει αυτός του τα έκανε ο Αλέξης! Βολευόταν. Συν τον χρόνο έχανε την δύναμή του, γνώριζε καλά ότι αργά η γρήγορα, το ανερχόμενο αστέρι θα τον εκτόπιζε και έτσι προτίμησε την αυτοκτονία από την σκληρή ήττα της σύγκρουσης. Τώρα προσπαθεί να εξιλεωθεί αναφερόμενος στην δήθεν ατυχία του Κυρίου Ιησού Χριστού. Κάποιοι θα τον δικαιολογήσουν και αυτό ησυχάζει την δήθεν αδιάφθορη συνείδησή του. Ο Αλέξης είναι ένα αντίγραφο του μέλλοντος. Τουλάχιστον, η Θεϊκή Πρόνοια μας παρέχει εικόνες ενός μελλοντικού σκηνικού. Σε λίγες ημέρες θα δούμε και την παταγώδη πτώση του. Όσο για τα λοιπά, φταίξαμε όλοι. "...Μακάριος ὁ λαός, οὗ κύριος ὁ θεὸς αὐτοῦ." (Ψαλμός 144:15)

ΓΙΏΡΓΟΣ ΚΑΒΆΛΑ

Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα λέει το άπλυτο άθεο αναρχοφασιστοκομουνισταριό.Ο Χριστός ήξερε ποιος ήταν ο Ιούδας,όπως και εσύ ξέρεις τι σημαίνει αναρχοφασιστοκομουνισταριό,αφού και εσύ τέτοιο είσαι.

Ο τσίπρας και η συμμορία του προσέφεραν την καλύτερη υπηρεσία στον Μητσοτάκη

Υποθέτω ότι αυτή η απολογία του Αλαβάνου είναι μια έμμεση συγγνώμη προς τον ελληνικό λαό για τον αδίστακτο τυχοδιώκτη που μας φόρτωσε και για τα δεινά που περιμένουν τις επόμενες γενεές ως αποτέλεσμα της θητείας του αλητήριου και της συμμορίας του στη διακυβέρνηση της χώρας. Κάτι είναι κι αυτό. Μπορεί η αναγνώριση ενός κολοσσιαίου λάθους να μην απαλύνει τις πληγές και να μην αλλάζει το τελικό αποτέλεσμα, αλλά -αν μη τι άλλο- είναι ένδειξη εντιμότητας. Εκείνο που θα ήθελα να συμπληρώσω σε όσα ανέφερε ο Αλαβάνος είναι η πλήρης απαξίωση της αριστεράς στην ελληνική κοινωνία και κυρίως στους νέους, δεδομένου ότι τα έργα και οι ημέρες της χειρότερης συμμορίας που έδρασε ποτέ στην Ελλάδα, έχουν, αναπόφευκτα, ταυτιστεί με την αριστερή ιδεολογία και ηθική. Ο τυχοδιώκτης και η συμμορία του παρέδωσαν την Ελλάδα στη δεξιά για τα επόμενα 100 χρόνια

Κωστας

Του αλαβανου η τσεπη ειναι πιο καπιταλιστικη και φιλελευθερη και απο τον πιο τεζα νεο δημοκρατη. Με το να παρουσιαζετε τον αλαβανο αβανταρετε τον Τσιπρα. Ελεος πρωτο θεμα!

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΛΑΒΑΝΕ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΣ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

dora_gap

Η Ντόρα Μπακογιάννη παρέθεσε στους βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης γεύμα στο σπίτι της – Οι ... ετερόκλητοι καλεσμένοι και η... ατάκα της Φωτεινής Πιπιλή στον Γιώργο Παπανδρέου

2
4901217

Ο υπουργός Εργασίας κατήγγειλε ότι η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου συμφώνησε με τους Θεσμούς την περικοπή του προσωπικού του οργανισμού αν και την ίδια στιγμή συνταξιούχοι ανέμεναν επί 2 – 3 χρόνια να λάβουν την σύνταξή τους

1