ΝΔ: Γιατί άραγε ο κ. Τσίπρας δεν έχει το θάρρος να απαντήσει στον Αλαβάνο;

ΝΔ: Γιατί άραγε ο κ. Τσίπρας δεν έχει το θάρρος να απαντήσει στον Αλαβάνο;

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΝΔ με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

tsopralab09
Η ΝΔ καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να δώσει απαντήσεις στον Αλέκο Αλαβάνο που τον έχρισε αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την συνέντευξη του πρώην προέδρου του κόμματος.

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει σχετικά:

«Κατανοούμε τους λόγους που ο κ. Τσίπρας αποφεύγει να σχολιάσει τις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας, αλλά γιατί άραγε δεν έχει το θάρρος να απαντήσει σε όσα είπε για εκείνον σήμερα ο άνθρωπος που τον έχρισε αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος;»

Eπισημαίνεται ότι σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «ατμόσφαιρα βούρκου» που καλλιεργείται στην πολιτική ζωή της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ με «τη σκανδαλολογία και τον αποπροσανατολισμό» σε θέματα, όπως σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας, εξωτερική πολιτική, ασφάλεια κ.α..

Ο κ. Αλαβάνος κατηγορεί επίσης τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι «ο πιο δηλητηριώδης αντίπαλος της Αριστεράς» και προσφέρει «κορδέλες και γλειφιτζούρια, ελπίζοντας να δελεάσει το εκλογικό σώμα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

Κλείσιμο
«Ο κ. Τσίπρας μέσα στην ατμόσφαιρα βούρκου που καλλιεργεί, προσφέρει προεκλογικές κορδέλες και γλειφιτζούρια, σαπίζοντας ακόμη και το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Κατανοούμε τους λόγους που ο κ. Τσίπρας αποφεύγει να σχολιάσει τις ανακοινώσεις της ΝΔ, αλλά γιατί, άραγε, δεν έχει το θάρρος να απαντήσει σε όσα είπε για εκείνον σήμερα ο άνθρωπος που τον έχρισε αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης