Ενόχληση του Μαξίμου για τη στάση Ερντογάν - «Το τανγκό θέλει πάντα δύο»

Ενόχληση του Μαξίμου για τη στάση Ερντογάν - «Το τανγκό θέλει πάντα δύο»

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε τις ελληνικές θέσεις και άφησε αιχμές λέγοντας ότι είναι προφανές ότι δεν περιμέναμε η Τουρκία να αλλάξει τις δικές της», ανέφερε κυβερνητικός αξιωματούχος

Ενόχληση του Μαξίμου για τη στάση του Τούρκου Προέδρου δείχνει σχόλιο κυβερνητικού αξιωματούχου, αμέσως μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο οποίος αξιωματούχος δήλωσε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε τις ελληνικές θέσεις και άφησε αιχμές λέγοντας ότι είναι προφανές ότι δεν περιμέναμε η Τουρκία να αλλάξει τις δικές της.

Όπως δήλωσε ο ίδιος αξιωματούχος, από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης έχουμε καθήκον και υποχρέωση με δεδομένη την αποσταθεροποιημένη περιοχή και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ευρωτουρκικές σχέσεις να είμαστε ο σταθεροποιηθτικός παράγοντας και να παίρνουμε γενναίες πρωτοβουλίες. Υπογράμμισε ότι στο πλαίσιο αυτό τείνουμε ακριβώς χείρα φιλίας στην Τουρκία και είναι στο χέρι της εάν θα αξιοποιήσει την πρωτοβουλία μας.

"Το τανγκό θέλει πάντα δύο", τονίζει όλο νόημα.

Ερωτηθείς ο ίδιος αξιωματούχος για το τάιμινγκ της επίσκεψης τόνισε πως "οι σημαντικές επισκέψεις δεν γίνονται όταν όλα τα ζητήματα έχουν λυθεί για να ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις οι πολιτικές ηγεσίες αλλά όταν είναι αναγκαίο για την επίλυση ζητημάτων, την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και την αναβάθμιση των σχέσεων. 

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Άννα Γουλα

Ο Μογγόλος δεν είχε ιδέα απο ταγκό. Χορεύει μόνο καρσιλαμά και ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ

Αγύριγο κεφάλι

Μπορεί αλλού, ακόμη και στην Μέρκελ και στον Τραμπ, να κάνει ο Ερντογάν τον ..."κάργα" (με την ανοχή φυσικά του ΒΑΘΕΟΣ Κεφαλαιουχικού Κράτους της Αμερικής), αλλά ΕΔΩ, στην Ελλάδα, επειδή ...αλλήλοις "ξεραινόμαστε" (ξέρει ο ένας τον άλλον ΚΑΛΑ), ΔΕΝ περνάνε αυτά τα ΚΟΛΠΑ!.._____________Το ταξίδι σου κύριε Ερντογάν στην Ελλάδα, πριν καν αρχίσει ...ΑΠΕΤΥΧΕ!.._______(Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!____Τι; Ψέματα και ωραία λόγια θέλεις να σου γράψω;)._______Πάντως να ...κάνεις τέτοια ΖΟΥΜ (αλά φακός) που και που στην Ελλάδα!______Μας ΕΝΩΝΕΙΣ! (Καλό μας κάνεις!..).

Λαϊκό παιδί

"κάργα" ,"λιάρδα", τί μαθαίνετε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ;

Αγύριγο κεφάλι

@07/12/2017 15:42_________Καραγκιοζάκο!________Έχεις σε ΣΟΒΑΡΑ ζητήματα να κάνεις κανένα ...σοβαρό σχόλιο;

Ξέρεις να διαβάζεις? Αν ναι...

διάβασε τις δηλώσεις του Ερντογάν στο Προεδρικό. Σε έχει πειράξει το υπόγειο της Κουμμουνδούρου φαίνεται... Βγες λίγο έξω να αναπνεύσεις φρέσκο αέρα γιατί θα πάθεις τίποτα και δεν θα έχουν άλλον να βάλουν στη θέση σου!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

004465144

«Το εμβληματικό έργο της Αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου και η Έκθεση Προηγμένης Τεχνολογίας που αναδεικνύει, ουσιαστικά παγκοσμίως, το έργο} είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας 

0000kot21

«Είπαμε ότι είναι απαράδεκτο ένα κράτος μέλος του ΝΑΤΟ να κρατάει δύο αξιωματικούς του ελληνικού στρατού, αλλά όπως ξέρετε η Τουρκία κρατάει στις φυλακές σειρά και σειρά από Αμερικανούς πολίτες», τόνισε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών

2
0000ndr21

«Δεν έχει πια σημασία αν τα μέλη του δρουν με την ανοχή του Μαξίμου ή με τον εσκεμμένο αφοπλισμό της αστυνομίας», αναφέρεται στο κείμενο της ανακοίνωσης για την επίθεση από ομάδα ατόμων στο ΣτΕ

4
syriza-grafeia

Απάντηση του κυβερνώνοντος κόμματος στην ανακοίνωση της ΝΔ για τις αιτιάσεις Τσίπρα ότι υπεύθυνο για την επίθεση κατά Μπουτάρη είναι «ένα συμπαγές, σκοτεινό τμήμα  της ΝΔ»

5