«Εμφύλιος» και για την πρόταση Σπίρτζη για κοινή κάθοδο με ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές

«Εμφύλιος» και για την πρόταση Σπίρτζη για κοινή κάθοδο με ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε «να δημιουργηθεί ένας νέος πόλος και φορέας μέσα από συντεταγμένες διαδικασίες για να χτυπήσει τον συντηρητικό χειμώνα που περνάμε»

skourletis-spirtzis-arthro
Δεν έφταναν στον ΣΥΡΙΖΑ οι εσωκομματικές διαμάχες με αφορμη την ανακοίνωση των τομεαρχών του κόμματος από τον πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη, και φαίνεται να έχει δημιουργηθεί ένας νέο μέτωπο που αφορά την πρόταση του Χρήστου Σπίρτζη για κοινή κάθοδο με το ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές του 2024.

Μια ημέρα μετά την αρχική κατάθεση της πρότασης μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξης, ο Χρήστος Σπίρτζης επανήλθε το πρωί της Τετάρτης επιμένοντας για κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές του επόμενου έτους.

«Χρειάζεται να το συζητήσουν θεσμικά τα όργανα (σ.σ. του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ) και να φτιάξουν ένα κοινό ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές» είπε ο κ. Σπίρτζης και πρόσθεσε ότι στόχος θα είναι «να δημιουργηθεί ένας νέος πόλος και φορέας μέσα από συντεταγμένες διαδικασίες για να χτυπήσει τον συντηρητικό χειμώνα που περνάμε».

Η απάντηση στον Χρήστο Σπίρτζη ήρθε από τον Πάνο Σκουρλέτη ο οποίος «έδειξε» τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ως έναν από τους «υπονομευτές» της προηγούμενης περιόδου.

Κλείσιμο
«Κάρφωσε», μάλιστα, τον Χρήστο Σπίρτζη ότι «ήταν υπεύθυνος για να οργανώσει την αυτοδιοικητική δουλειά και παρέδωσε λευκή κόλλα καθώς παραιτήθηκε λίγο πρίν».

Όπως σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης «το γεγονός ότι κυνικά ομολογείται ένα σχέδιο που σημαίνει εγκατάλειψη του ΣΥΡΙΖΑ από τον χώρο της Αριστεράς και τη συσσωμάτωσή του σε ένα κεντροαριστερό κόμμα δείχνει ποιο υπονόμευσαν την προηγούμενη περίοδο αντικειμενικά τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτοι διάλογοι στη δικογραφία για τους πειρατές της συνδρομητικής: Ο εστιάτορας και ο αστυνομικός-«μαμούνι»

Hρωίδα για τους Ισραηλινούς η 25χρονη Ίνμπαρ - Έδωσε μάχη 4 ώρες με τη Χαμάς και έσωσε ένα κιμπούτς

Κλιμάκωση του πολέμου - Το Ισραήλ δέχεται πυρά και από Συρία και Λίβανο, 1.200 νεκροί στο έδαφός του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης