Ρωμανός (Θέμα 104,6): Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ συνιστά άθλια επίθεση στους δημοσιογράφους

Ρωμανός (Θέμα 104,6): Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ συνιστά άθλια επίθεση στους δημοσιογράφους

«Για να δημοσιευθεί η λίστα, πρέπει να γίνει εκκαθάριση, δηλαδή να εκταμιευθούν τα ποσά», εξήγησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ

nikos_romanos
«Είναι μια άθλια επίθεση στους δημοσιογράφους» το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ο Νίκος Ρωμανός, διευθυντής γραφείου Τύπου της ΝΔ, μιλώντας στο Θέμα 104,6 και τους Γιάννη Μακρυγιάννη και Βασίλη Αδαμόπουλο.

Ερωτηθείς για τη λίστα Πέτσα, «για να δημοσιευθεί η λίστα, πρέπει να γίνει εκκαθάριση, δηλαδή να εκταμιευθούν τα ποσά» εξήγησε ο κ. Ρωμανός και πρόσθεσε ότι η λίστα θα δημοσιοποιηθεί, ενώ «δεν έχει ξαναγίνει εν μέσω της καμπάνιας, ενώ έτρεχε, να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα».

Μάλιστα, ο κ. Ρωμανός προέτρεπε το ΣΥΡΙΖΑ να συγκρίνει τα ποσά με αντίστοιχα που διατέθηκαν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες για την ενημέρωση των πολιτών στη διάρκεια της πανδημίας, ενώ εγκάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση για τη μη δημοσιοποίηση σχετικών στοιχείων στις επικοινωνιακές καμπάνιες για τη “Συμφωνία των Πρεσπών” και το δημοψήφισμα το 2015.

“Βρείτε μια καμπάνια τα προηγούμενα χρόνια που να έχει μοιραστεί σε 1.300 μέσα” ανέφερε σχετικά ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, συγχαίροντας όσους δημοσιογράφους “προέρχονται από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και έχουν βγει και το έχουν καυτηριάσει”.

Ο κ. Ρωμανός αποδοκίμασε επίσης “λογικές που συλλήβδην τσουβαλιάζουν δημοσιογράφους που παλεύουν σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες”, ενώ εξήγησε ότι οι δημοσιογράφοι δεν αλλάζουν την οικονομική τους σχέση με τα μέσα που εργάζονται, ανάλογα με το αν το μέσο που εργάζονται παίρνει ή όχι διαφήμιση από την καμπάνια, η οποία, κατά τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ αναπαράγει και στερεότυπα σεξισμού.

Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Καθηγητής Βατόπουλος: Στην Ελλάδα από πάρτι θα την πάθουμε

Κορωνοϊός: Ρεκόρ ημερήσιων νέων κρουσμάτων παγκοσμίως καταγράφηκε χθες

Ακόμα 537 κρούσματα σε ένα 24ωρο στη Γερμανία - Ανησυχία από την εκτίναξη του «R»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης