Τηλεθέαση: Σμήνος... Άγριων Μελισσών έπεσε στο Λόγω Τιμής και το εξαφάνισε

Τηλεθέαση: Σμήνος... Άγριων Μελισσών έπεσε στο Λόγω Τιμής και το εξαφάνισε

Χωρίς αντίπαλο στην prime time η σειρά εποχής του ΑΝΤ1

Melisses_-Logo_TImis
Για άλλη μια Πέμπτη η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» σάρωσε στη ζώνη του prime time εξαφανίζοντας από τους πίνακες της Nielsen το «Λόγω Τιμής – 20 χρόνια μετά» το οποίο δεν έχει αποδώσει στο ελάχιστο τις προσδοκίες όσων πίστεψαν στο come back τους. Μια ματιά στα νούμερα αποδεικνύει ότι η σειρά του ΑΝΤ1 παίζει μπάλα χωρίς αντίπαλο.

Οι «Άγριες Μέλισσες» σημείωσαν τηλεθέαση 32,6% στο δυναμικό κοινό και 33,3% στο σύνολο. Η σειρά άγγιξε σε τέταρτο το 40,6%. Το «Λόγω Τιμής», από την άλλη, δεν ξεπέρασε το 8,8% στις ηλικίες 18-54 και το 10,1%, στο σύνολο των τηλεθεατών.

To X-Factor Live κινήθηκε γύρω στο 11%. Στη Late Night o Γρηγόρης Αρναούτογλου παίρνοντας σκυτάλη από τις «Άγριες Μέλισσες» τερμάτισε πρώτος σημειώνοντας 27,6 στο δυναμικό κοινό και 24,2 στο σύνολο.

Άγριες Μέλισσες - Πέμπτη 07/11


Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης στην Prime Time και την Late Night ζώνη

Prime_Time
Κλείσιμο


Late_Night

Νωρίς το πρωί
Από νωρίς το πρωί τα κανάλια ρίχνονται στη μάχη της τηλεθέασης. Χθες το πρωί ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου τερμάτισαν πρώτοι στο σύνολο με 25,8%. Υψηλά ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης για το Open που ξεκινάει πιο νωρίς και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Early_Morning


Πρωινές Εκπομπές
Στις πρωινές εκπομπές στην ενημέρωση ξεχώρισαν οι Αταίριαστοι με 21,7 στο σύνολο ενώ σε υψηλά επίπεδα κινήθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας που ακολούθησε.

Proines_Ekpompes
Μεσημεριανές εκπομπές
Στη μεσημεριανή ζώνη το Ρουκ Ζουκ και το Shopping Star ήταν πρώτα στις προτιμήσεις των τηλεθεατών με τον Νίκο Μουτσινά να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής. Πολύ πιο πίσω κινήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Mesimeri_Zoni


Απογευματινές εκπομπές
Το απόγευμα οι τηλεθεατές επιλέγουν Τροχό της Τύχης, Still Standing και Γυναίκα Χωρίς Όνομα. Και τα τρία προγράμματα είναι ψηλά στις προτιμήσεις.

Apogevma


Δελτία Ειδήσεων
Στην ενημέρωση τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Alpha, Star, ANT1 και ΣΚΑΪ έδωσαν σκληρή μάχη και οι διαφορές στο σύνολο ήταν πολύ μικρές. Στο δυναμικό κοινό όμως πρώτος ήταν ο Alpha με 17,9%.


deltia_eidiseon
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης