Τηλεθέαση: Νίκησε το GNTM, άντεξαν οι Μέλισσες

Πολύ μεγάλος ανταγωνισμός, ανατροπές και εκπλήξεις έκρυβε το τηλεοπτικό μενού της Δευτέρας

GNTM-Melisses
Από την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν μέχρι και σήμερα ο ανταγωνισμός στην τηλεθέαση των καναλιών είναι μεγάλος αλλά χθες Δευτέρα χτύπησε «κόκκινο». Ειδικά στο prime time η μάχη που δόθηκε επέφυλασσε απίστευτες εκπλήξεις σε επίπεδο αριθμών. Νικητής στο δυναμικό κοινό ήταν το «Greece's Next Top Model» με ποσοστό 29%, όμως οι «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 κατάφεραν να μείνουν πολύ ψηλά και πέτυχαν ένα 22%.

Συντριβή για το prime time του ΣΚΑΪ με τις «8 Λέξεις» και το «Λόγω Τιμής» να βρίσκονται στο 11%. Στον Alpha η πρεμιέρα της σειράς «Σπίτι Είναι» σημείωσε 16,4% την ίδια ώρα που το «Αν Ημουν Πλούσιος» στον ΑΝΤ1 περιοριζόταν στο 13,7%.

Στη μονομαχία «Φριτέζας» και «Έρωτας Μετά» νικήτρια ήταν η «Φριτέζα» με 15,7 έναντι 13,1 της σειράς του Alpha.

Στην πρωινή ζώνη νικητής με μεγάλη διαφορά ήταν η «Φωλιά των Κου Κου» στο STAR με 22,4%, δεύτερο το «Πρω1νό» στον ΑΝΤ1 με 15,6% και ακολούθησε το «Happy Day» στον Alpha με 15%, οι «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ με 14,7% και το «Ευτυχείτε» στο Open με 13,1%.

Η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha δεν πέτυχε τα αναμενόμενα καθώς περιορίστηκε στο 15,4% την ώρα που οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» σκαρφάλωναν στο 17% και ο Γιώργος Λιάγκας με το «Μεσημέρι» υποχωρούσε στο 13,3.

Στη μεσημεριανή ζώνη τέλος νικητής ήταν το «Shopping Star» με 23,6% και ακολούθησε ο Νίκος Μουτσινάς με το «Καλό Μεσημεράκι» που πέτυχε 21,2%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης