Γιάννης Βαρδής: Το συγκινητικό μήνυμα για τα πέντε χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του

Γιάννης Βαρδής: Το συγκινητικό μήνυμα για τα πέντε χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του

Ο ίδιος, με αφορμή τη θλιβερή αυτή επέτειο, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Αντώνη Βαρδή, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα

vardis
Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή και ο γιος του, Γιάννης, ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει την απώλειά του.

Ο ίδιος, με αφορμή τη θλιβερή αυτή επέτειο, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Αντώνη Βαρδή, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Ηρθε η αναθεματισμενη μερα σου. 5 χρονια σημερα μπαμπά. Πως περναει ετσι ο καιρος δεν το πιστευω ουτε εγω που το ζω και σε σκεφτομαι καθημερινα. Μεγαλος ο πονος ακομα.

Προσπαθω καθε μερα να το διαχειριστω. Θα φυγει ποτε αυτος ο πονος; Δεν ξερω. Ειναι μεγαλη η απουσια σου.

Λειπει η παρεα σου,το γελιο σου μεσα στο σπιτι,οι πλακες σου,ο θυμος σου,οι συμβουλες σου,η επιφυλακτικη προστασια σου οταν με επαιρνες τηλεφωνο να μου πεις να προσεχω στην επιστροφη μετα απο καθε συναυλια.

Μεγαλο το κενο. Μεγαλο και το μουσικο κενο που αφησες. Αλλαζουν οι εποχες. Σκεφτομαι ποσο λειπεις απ τη μουσικη μας.Καπου διαβασα πως οταν εφυγε ο βαρδης πηρε μαζι του και την ελληνικη μουσικη. Σκληρο αλλα εχει δοση αληθειας.

Κλείσιμο
Να εισαι καλα εκει που βρισκεσαι και να θυμασαι πως ο γιος σου σε αγαπαει οσο κανενας».

View this post on Instagram

Ηρθε η αναθεματισμενη μερα σου. 5 χρονια σημερα μπαμπά. Πως περναει ετσι ο καιρος δεν το πιστευω ουτε εγω που το ζω και σε σκεφτομαι καθημερινα. Μεγαλος ο πονος ακομα. Προσπαθω καθε μερα να το διαχειριστω. Θα φυγει ποτε αυτος ο πονος; Δεν ξερω. Ειναι μεγαλη η απουσια σου. Λειπει η παρεα σου,το γελιο σου μεσα στο σπιτι,οι πλακες σου,ο θυμος σου,οι συμβουλες σου,η επιφυλακτικη προστασια σου οταν με επαιρνες τηλεφωνο να μου πεις να προσεχω στην επιστροφη μετα απο καθε συναυλια. Μεγαλο το κενο. Μεγαλο και το μουσικο κενο που αφησες. Αλλαζουν οι εποχες. Σκεφτομαι ποσο λειπεις απ τη μουσικη μας.Καπου διαβασα πως οταν εφυγε ο βαρδης πηρε μαζι του και την ελληνικη μουσικη. Σκληρο αλλα εχει δοση αληθειας. Να εισαι καλα εκει που βρισκεσαι και να θυμασαι πως ο γιος σου σε αγαπαει οσο κανενας. #antonisvardis #vardis #giannisvardis #legend @antonis_vardis @vardisantonis

A post shared by giannisvardis (@giannisvardis) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης