Ο Γιάννης Βαρδής θυμάται τα γενέθλια του πατέρα του

Ο Γιάννης Βαρδής θυμάται τα γενέθλια του πατέρα του

Η ανάρτηση στο Instagram για τον Αντώνη Βαρδή

Giannis___Antonis_Vardis
Πέντε χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Βαρδής. Ο γιος του Γιάννης δεν υπάρχει μέρα που να μην σκέφτεται τον αγαπημένο του πατέρα. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό με τη σύζυγό του Νατάσα Σκαφιδά απέκτησαν ένα γιο τον οποίο θα βαφτίσει Αντώνη.

Ο αείμνηστος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου του 1948 και με αφορμή τη χθεσινή μέρα, ο γιος του ανάρτησε στο Ιnstagram μια φωτογραφία του συγκινώντας με τα λόγια του:

«Έχω πολλά να σου πω αλλά όχι σήμερα. Σήμερα είναι η μέρα σου. Χρόνια πολλά μπαμπά μου. Σε σκέφτομαι. Κάθε μέρα και περισσότερο», ανέφερε το μήνυμα του.


Ο Γιάννης Βαρδής σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως δεν είχαν αναφέρει στον πατέρα του πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα με την υγεία του αλλά εκείνος μάλλον το κατάλαβε λόγω της επιδείνωσης της κατάστασής του.

«Κάναμε ένα χειρουργείο στη Γερμανία και γυρίσαμε στην Αθήνα. Υπήρχε μεγάλη καλυτέρευση, άρχισε να δυναμώνει, να περπατάει και κάποια στιγμή στις αρχές του ’14 κάτι δεν πήγαινε καλά πάλι, δεν ξέραμε τι να κάνουμε, ξαναπήγαμε στη Γερμανία και μας είπαν ότι δεν γίνεται να χειρουργηθεί, δεν το είπαμε ποτέ. Είχε πολύ καλή αντίληψη, σίγουρα το κατάλαβε. Η ψυχολογία του ήταν κακή και το θεωρώ φυσιολογικό γιατί όταν έχεις έναν όγκο στο κεφάλι και χάνεις την ομιλία και την κίνησή σου, εκεί μάλλον τα ζύγισε και είπε ότι δεν μπορεί να κρατηθεί πάρα πολύ», είχε αναφέρει συγκεκριμένα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης