Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για άλλη μια φορά εκτόξευσε δημοσίως ύβρεις για τον Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον, αυτή τη φορά, ως «επίδοξο γκάνγκστερ».
Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ (CBS) για να μιλήσει για τον ρόλο του στην επερχόμενη γκανγκστερική ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «Ο Ιρλανδός» όταν έκανε την επίθεσή του κατά του Αμερικανού Προέδρου.
Όταν ο Κόλμπερτ ρώτησε τον ντε Νίρο γιατί το κοινό γοητεύεται από αυτό το είδος των γκάνγκστερ, ο Ντε Νίρο είπε ότι στους ανθρώπους αρέσει αυτό το πράγμα με τους παράνομους, μόνο που έχουμε ένα επίδοξο γκάνγκστερ στον Λευκό Οίκο τώρα, είπε ο ηθοποιός αποκαλώντας τον Τραμπ «βάρος».
«Ακόμα και οι γκάγκστερ έχουν ηθική», είπε ο Ντε Νίρο και συνέχισε: «Έχουν έναν κώδικα και όταν δίνουν τον λόγο τους σε κάποιον, τον τηρούν γιατί ξέρουν ότι το μόνο που έχουν είναι ο λόγος τους. Αυτός ο τύπος δεν ξέρει καν τι σημαίνει αυτό».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.