Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ο Τραμπ είναι ρατσιστής και ένα βήμα πριν τον φασισμό

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ο Τραμπ είναι ρατσιστής και ένα βήμα πριν τον φασισμό

«Αν μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει, θα είχαμε καταλήξει σε μια πολύ κακή κατάσταση στη χώρα. Έτσι όπως αντιλαμβάνομαι τα πράγματα, γελούσαν και με τον Χίτλερ» δηλώνει ο διάσημος ηθοποιός

nte-niro
Νέα επίθεση κατά του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος αυτή τη φορά τον αποκάλεσε ρατσιστή ενώ υποννόησε ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν τον φασισμό.

«Είμαι αναστατωμένος με ό,τι συμβαίνει στις ΗΠΑ. Όταν είδα κάποιον σαν αυτόν να γίνεται πρόεδρος, σκέφτηκαν "ΟΚ, ας δούμε τι κάνει, μπορεί να αλλάξει". Αλλά τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα. Όλα μου δείχνουν ότι είναι πραγματικός ρατσιστής. Πίστευα ότι ως κάτοικος Νέας Υόρκης θα καταλάβαινε την διαφορετικότητα της πόλης αλλά είναι τόσο κακός όσο πίστευα και πριν και ακόμα χειρότερα. Είναι ντροπή. Είναι ένα κακό για τη χώρα» δήλωσε ο Ντε Νίρο στον Guardian.

Στην ίδια συνέντευξη ο Ντε Νίρο, που είναι πατέρας έξι παιδιών, εξομολογείται ότι «ανησυχώ γιατί ένα από τα παιδιά μου είναι γκέι και ανησυχεί και αυτό γιατί υπάρχει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά».

Στην ερώτηση αν θα θεωρούσε τον Τραμπ φασίστα ο διάσημος ηθοποιός απαντά ότι «πιστεύω ότι όλα εκεί οδηγούν,. Αν μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει, θα είχαμε καταλήξει σε μια πολύ κακή κατάσταση στη χώρα. Έτσι όπως αντιλαμβάνομαι τα πράγματα, γελούσαν και με τον Χίτλερ. Όλοι έμοιαζαν αστείοι. Ο Χίτλερ έμοιαζε αστείος, ο Μουσολίνι το ίδιο και όλοι οι δικτάτορες έμοιαζαν αστείοι».

«Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι θα υπάρξουν άνθρωποι στο μέλλον που θα τον δουν ως παράδειγμα και θα επηρεαστούν από αυτόν. Αυτή είναι η ανησυχία μου. Υπάρχουν άνθρωποι που θαυμάζουν τον Τραμπ και λένε "θέλω να γίνω σαν κι αυτόν". Αλλά αυτοί θα είναι πιο έξυπνοι και θα το κάνουν καλύτερα» προσθέτει ο Ντε Νίρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης