Ο Robert De Niro αποκαλεί «motherf...» τον Donald Trump

Ο Robert De Niro αποκαλεί «motherf...» τον Donald Trump

Ο Robert De Niro έχει εκφράσει περισσότερες από μία φορές την αντιπάθεια του προς το πρόσωπο του προέδρου των ΗΠΑ

robert-deniro
Ο Robert De Niro για άλλη μια φορά εκτόξευσε δημοσίως ύβρεις για τον Donald Trump. Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη και αναφέρθηκε στον Αμερικανό πρόεδρο αποκαλώντας τον «motherf...».
Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ, βρέθηκε στην εκδήλωση για να δώσει βραβείο στον κωμικό ηθοποιό Billy Crystal και όταν ανέβηκε στην σκηνή είπε χαρακτηριστικά. «Απλά νιώθω τόσο αναστατωμένος με αυτόν τον μ..... στον Λευκό Οίκο. Έχουμε έναν επικίνδυνο ηγέτη, έναν motherf..... Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένας ηρωικός κωμικός-επικεφαλής», είπε με χιούμορ δίνοντας το βραβείο στον ηθοποιό. 


Ο Robert De Niro έχει εκφράσει περισσότερες από μία φορές την αντιπάθεια του προς το πρόσωπο του προέδρου των ΗΠΑ. Πριν λίγο καιρό- πάλι δίνοντας βραβείο σε συνάδελφό του- είχε δηλώσει ότι ο Donald Trump είναι «μωρό-πρόεδρος» και ένας «μ@@@ας επικεφαλής». Ενώ πάλι σε «επίσημες» δηλώσεις του είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως «σήμερα ο κόσμος υποφέρει από τον πραγματικό Donald Trump. Αυτός ο γαμημ... ηλίθιος (f***ing idiot) είναι ο Πρόεδρος».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης