Ο 19χρονος «FY» από τη Θεσσαλονίκη που έκανε σλόγκαν το «Δε Με Θέλουν»

Ο 19χρονος «FY» από τη Θεσσαλονίκη που έκανε σλόγκαν το «Δε Με Θέλουν»

Έγινε πασίγνωστος πριν ακόμα βγει το album του

fy
Με περισσότερα από 3,6 εκατομμύρια YouTube views σε περίπου ένα μήνα και στίχους που έχουν «κολλήσει» ακόμα και σε εκείνους που δεν είναι λάτρεις της rap μουσικής, το «Δε Με Θέλουν» του ράπερ FY έχει γίνει ένα από τα anthems της χρονιάς.


Το τραγούδι του 19χρονου rapper από τη Θεσσαλονίκη, του νεαρότερου μέλους της Capital Music που πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Panik Records, περιλαμβάνεται στο album «Lingo», το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως ο,τι πιο ολοκληρωμένο σε trap έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, μία εξαιρετική παραγωγή με standards εξωτερικού.


Γέννημα – θρέμμα της Θεσσαλονίκης, ο FY άρχισε να ασχολείται με την rap από τα 15 του. Τραγουδώντας και ραπάροντας σε μία νέα slang που έχει επινοήσει ο ίδιος, με πολύ «σημερινό» ήχο και «φρέσκα» flows, έδειξε εξαρχής το ταλέντο του. Μάλιστα, έγινε πασίγνωστος πριν ακόμα βγει το album του, μόνο και μόνο από τα videos στο YouTube, όπως το «i-Phone» που έχει ξεπεράσει τα 3,3 εκατομμύρια views και το «679» που «αγγίζει» τα 3 εκατομμύρια.


Το «Δε Με Θέλουν», το πρώτο τραγούδι που έγραψε ο FY για το «Lingo», έγινε αμέσως hit, μπαίνοντας στο Viral 50 και στο Top 50 του Spotify και στο iTunes chart. To music video, που σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis, έγινε no1 στις τάσεις του YouTube, όπου μετρά πάνω από 3,6 εκατομμύρια views και χιλιάδες σχόλια! Με ήχο που είναι ο,τι πιο «σημερινό» έχει εμφανιστεί τελευταία στην Ελλάδα, με το ξεσηκωτικό beat που υπογράφει ο Lil Barty και με το μοναδικό freestyle του FY, παρασύρει στο new wave του rap ήχου ακόμα και εκείνους που δεν είχαν ακούσει ποτέ ξανά rap!




lingo_cover

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης