Σταρ του YouTube προκαλεί σάλο λέγοντας ότι «θα γίνει γκέι για ένα μήνα»!

Σταρ του YouTube προκαλεί σάλο λέγοντας ότι «θα γίνει γκέι για ένα μήνα»!

O Logan Paul πέρυσι είχε ανεβασει ένα σοκαριστικό βίντεο στο YouTube, στο οποίο επιδείκνυε γελώντας το πτώμα ενός αυτόχειρα στο δάσος Αοκιγκαχάρα της Ιαπωνίας

logan-paul
Σε νέους μπελάδες βρέθηκε ο Logan Paul, που πέρυσι είχε προκαλέσει σάλο ανεβάζοντας ένα σοκαριστικό βίντεο στο YouTube, στο οποίο επιδείκνυε γελώντας το πτώμα ενός αυτόχειρα στο δάσος Αοκιγκαχάρα της Ιαπωνίας.

Παρά την διεθνή κατακραυγή που δέχτηκε τον περασμένο χρόνο για την προσπάθειά του να εκμεταλλευτεί στυγνά τον θάνατο ενός ανθρώπου για τα views, ο διάσημος YouTuber εξακολουθεί να βγάζει εκατομμύρια μέσω της πλατφόρμας.

Ίσως γι' αυτό δεν έχει μάθει ακόμα να σκέφτεται πριν μιλήσει, και συνεχίζει να προκαλεί, τόσο με τις δηλώσεις όσο και με τις πράξεις του.

Ο πάμπλουτος YouTuber, που έχει πάνω από 19 εκατομμύρια followers στην πλατφόρμα, δήλωσε πρόσφατα στο podcast του «Impaulsive» ότι έχει πάρει ορισμένες αποφάσεις για τη νέα χρονιά.

Μεταξύ αυτών είναι να ακολουθήσει ένα αυστηρά vegan τρόπο ζωής για ολόκληρο τον Γενάρη, να τρέφεται μόνο με μπριζόλες και βότκα τον Φεβρουάριο, αλλά και να «γίνει γκέι» για ολόκληρο τον Μάρτιο.

«Θα είναι ο "αυστηρά αρσενικός" Μάρτιος. Θα επιχειρήσω να γίνω γκέι μόνο για έναν μήνα», είπε χαρακτηριστικά ο 23χρονος προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στο Twitter. Εκατοντάδες χρήστες έσπευσαν να χαρακτηρίσουν «αηδιαστικά» τα λόγια του νεαρού YouTuber, επισημαίνοντας ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι ούτε επιλογή αλλά ούτε και «trend», που μπορεί να δοκιμάσει κανείς για τα views.

Κλείσιμο


Πολλοί χρήστες επισήμαναν ότι οι «αδαείς» δηλώσεις του Logan Paul προσβάλλουν την κοινότητα LGBT και την μνήμη των χιλιάδων ομοφυλόφιλων που έχουν σκοτωθεί σε επιθέσεις ανά τον κόσμο λόγω της σεξουαλικής τους ταυτότητας.




Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο 23χρονος έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη (όπως εξάλλου συνηθίζει να κάνει) μέσω Twitter, λέγοντας ότι εκφράσεις που χρησιμοποίησε ήταν ατυχείς. Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο ευφυής Logan θα βρει τρόπο να εκμεταλλευτεί και αυτήν την αρνητική δημοσιότητα, αυξάνοντας τα εκατομμύριά του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης