Άμπερ Χερντ: Ήθελαν να με σκοτώσουν, με έβαλαν σε «μαύρη λίστα» μετά το διαζύγιο με τον Τζόνι Ντεπ

Άμπερ Χερντ: Ήθελαν να με σκοτώσουν, με έβαλαν σε «μαύρη λίστα» μετά το διαζύγιο με τον Τζόνι Ντεπ

Αποκαλύψεις από την διάσημη ηθοποιό μετά το διαζύγιο του 2016

xert-awoa
Στην αποκάλυψη ότι μετά το διαζύγιο με τον Τζόνι Ντεπ δέχθηκε απειλές για τη ζωή της ενώ είχε και επαγγελματικά προβλήματα προχώρησε η Άμπερ Χερντ.

Η 32χρονη ηθοποιός υποστηρίζει ότι μετά το διαζύγιο που εκδόθηκε το 2016 μετά τον ισχυρισμό της ότι ο διάσημος σύζυγός της την κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά, ένιωθε συνέχεια να απειλείται ενώ «υπέφερε» και η καριέρα της καθώς έχανε ρόλους και προτάσεις για διαφημίσεις.

Η Χέρντ έκανε τις αποκαλύψεις σε άρθρο της στην Washington Post. «Τα γράφω αυτά ως μια γυναίκα που χρειάστηκε να αλλάζω κάθε εβδομάδα τον τηλεφωνικό μου αριθμό γιατί με απειλούσαν για τη ζωή μου τηλεφωνικά».

Η Χέρντ προσθέτει ότι λόγω της κατάστασης έμενε κλεισμένη στο σπίτι της. «Ένιωθα ότι ήμουν κατηγορούμενη στο "δικαστήριο" της κοινής γνώμης και η ζωή μου κρινόταν από μυριάδες απόψεις χωρίς κανέναν έλεγχο» έγραψε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
«Παράλληλα είχα το προνόμιο να δω σε πραγματικό χρόνο πώς οι θεσμοί προστατεύουν τους άνδρες που κατηγορούνται για κακοποίηση» γράφει η Χερντ υποστηρίζοντας ότι την είχαν βάλει στη «μαύρη λίστα» του Χόλιγουντ.

Ωστόσο η 32χρονη ηθοποιός πιστεύει ότι η βιομηχανία του θεάματος αλλάζει προς το καλύτερο μετά το κίνημα #MeToo καλώντας και άλλα θύματα κακοποίησης να προχωρήσουν σε αποκαλύψεις.

Δείτε βίντεο: Άμπερ Χερντ: "Ήθελαν να με σκοτώσουν, με έβαλαν σε «μαύρη λίστα» μετά το διαζύγιο με τον Τζόνι Ντεπ"
Άμπερ Χερντ: "Ήθελαν να με σκοτώσουν, με έβαλαν σε «μαύρη λίστα» μετά το διαζύγιο με τον Τζόνι Ντεπ"


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης