Άμπερτ Χερντ: Με κυρίευσε μετατραυματικό στρες μετά τον χωρισμό μου από τον Τζόνι Ντεπ

Άμπερτ Χερντ: Με κυρίευσε μετατραυματικό στρες μετά τον χωρισμό μου από τον Τζόνι Ντεπ

«Κάθε είδους τραυματική εμπειρία σε ''αγκαλιάζει'' με περίεργους τρόπους. Και ναι, όσο ήμουν πιο μικρή, δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πώς το ''σύστημα'' καταπιέζει τις γυναίκες», εξομολογείται η διάσημη ηθοποιός 

amber_herd_jonny
Η Μετατραυματική Αγχώδης Διαταραχή (PTSD) είναι μια συγκεκριμένη σειρά από αντιδράσεις που μπορεί να εμφανιστούν σε άτομα που έζησαν κάποιο τραυματικό γεγονός. Οπως ακριβώς αυτό που περιγράφει η διάσημη ηθοποιός Αμπερ Χερντ σε μια δημόσια εξομολόγηση. 

Το πρώην ζεύγος είχε παντρευτεί το 2015, αφού είχε «τυφλά» ερωτευτεί στην ταινία  «The Rum Diaries».  Ό έρωτας δεν κράτησε για πολύ και ο χωρισμός δεν άργησε να έρθει τον Ιανουάριο του 2017. 

Όπως η ίδια αποκαλύπτει στους «Sunday Times»: «Κάθε είδους τραυματική εμπειρία σε ''αγκαλιάζει'' με περίεργους τρόπους. Και ναι, όσο ήμουν πιο μικρή, δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πώς το ''σύστημα'' καταπιέζει τις γυναίκες. Η πανέμορφη ηθοποιός προσέφερε τα χρήματα από το διαζύγιο της σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. 

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι συγκινείται, όταν συναντά γυναίκες που της εκμυστηρεύονται ότι έχουν επηρεαστεί από την ιστορία της, ενώ δηλώνει ότι «παλεύει καθημερινά» ενάντια σε όποια καταπίεση. 

Κλείσιμο
Η Άμπερ Χερντ είχε κατηγορηθεί ότι αφόδευσε στο κρεβάτι του Τζόνι Ντεπ όταν αυτός άργησε στο πάρτι γενεθλίων της και γενικώς, όλες οι ανατριχιαστικές και πικάντικες λεπτομέρειες από την ζωή της με τον σταρ του Χόλιγουντ, στήνονταν σε καθημερινή βάση στα μανταλάκια σε tabloid εφημερίδες.

Η ξανθιά καλλονή κατηγορούσε τον Τζόνι Ντεπ ότι ήταν βίαιος και είχε πρόβλημα αλκοολισμού και εθισμό στα ναρκωτικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης