Ποια Άμπερ Χερντ; Αυτή είναι η νέα αγαπημένη του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ...

Ποια Άμπερ Χερντ; Αυτή είναι η νέα αγαπημένη του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ...

Παρηγοριά μετά τον... δεύτερο χωρισμό του από την ηθοποιό Άμπερ Χερντ φαίνεται πως βρήκε ο ιδρυτής της SpaceX

nea-elon
Παρηγοριά μετά τον... δεύτερο χωρισμό του από την ηθοποιό Άμπερ Χερντ φαίνεται πως βρήκε ο Έλον Μασκ σε μια γυναίκα που μάλλον πλησιάζει... περισσότερο τα δικά του ενδιαφέροντα και τον τρόπο ζωής του.

Σύμφωνα με το Page Six, ο 46χρονος εκατομμυριούχος βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο μια νεαρής επιχειρηματία, της Τάιλερ Χάνεϊ. Η 29χρονη Χάνεϊ είναι ιδρύτρια της startup αθλητικών ειδών Outdoor Voices, και είχε συμπεριληφθεί στη λίστα των πιο πολλά υποσχόμενων επιχειρηματιών του Forbes κάτω των 30 ετών.

Μια πηγή αποκάλυψε στο Page Six ότι η πρώην αθλήτρια και αγαπημένη των social media βγαίνει εδώ και μερικές εβδομάδες με τον Μασκ, ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει τον χωρισμό του με την Χερντ τον περασμένο Γενάρη, μετά από μια σύντομη επανασύνδεση.

Η δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της SpaceΧ φημολογείται ότι έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό της νεαρής γυναίκας, που δεν διαθέτει τον εκρηκτικό χαρακτήρα της Χερντ και μπορεί να συνυπάρξει μαζί του χωρίς τους καυγάδες που τον οδήγησαν στον χωρισμό με την προηγούμενη σχέση του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης