Η πρώην του Έλον Μασκ Amber Heard σε ρομαντικό δείπνο με τον Sean Penn

Η πρώην του Έλον Μασκ Amber Heard σε ρομαντικό δείπνο με τον Sean Penn

Μετά τον Τζόνι Ντεπ και το δισεκατομμυριούχο της Space X,  η εντυπωσιακή ηθοποιός «τύλιξε» το «κακό παιδί» του κινηματογράφου και πρώην σύζυγο της Μαντόνα

Η πρώην του Έλον Μασκ Amber Heard σε ρομαντικό δείπνο με τον Sean Penn
Σε κάτι πιο... γήινο, αλλά... κινηματογραφικό «το... ξαναγύρισε» η εντυπωσιακή Amber Heard, καθώς μετά το χωρισμό της με τον Τζόνι Ντεπ και τη σχέση που ανέπτυξε με τον Έλον Μασκ της Space X, φαίνεται να έστρεψε το ενδιαφέρον της σε ένα ακόμη «κακό παιδί», τον διάσημο ηθοποιό και πρώην σύζυγο της Μαντόνα, Σον Πεν.

Το διάσημο ζευγάρι εντοπίστηκε να απολαμβάνει ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών στο πανάκριβο εστιατόριο Tower Bar στο Sunset Tower Hotel, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της απονομής των Όσκαρ.

Αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι ο Σον Πεν και η Amber Heard απόλαυσαν ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί και φλέρταραν καθ' όλη τη διάρκεια του δείπνου, δίχως να κρύβουν την έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον. Μιλούσαν συνέχεια, γελούσαν και άγγιζαν ο ένας τον άλλον, όπως κάνουν τα ερωτευμένα ζευγάρια.

Κλείσιμο
Η σχέση της Amber Heard με τον δισεκατομμμυριούχο Έλον Μασκ φαίνεται να διαλύεται για δεύτερη φορά, από το 2016 που ξεκίνησαν να είναι ζευγάρι. Η πρώτη φορά ήταν τον περασμένο Αύγουστο, ωστόσο τα ξαναβρήκαν, έστω και για λίγους μήνες.

Αυτή τη φορά και με την έντονη παρουσία του ελκυστικά άγριου Σον Πεν, ο χωρισμός μοιάζει να είναι δεδομένος...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης