Φλερτάροντας με «σωσία» της Amber Heard προσπαθεί να ξεχαστεί ο Johnny Depp

Φλερτάροντας με «σωσία» της Amber Heard προσπαθεί να ξεχαστεί ο Johnny Depp

Η νεαρή ύπαρξη μοιάζει πολύ με την εν διαστάσει σύζυγο του γνωστού ηθοποιού, η οποία τον κατηγορεί ότι την κακοποιούσε

Φλερτάροντας με «σωσία» της Amber Heard προσπαθεί να ξεχαστεί ο Johnny Depp
Να ξεχαστεί με... καλή παρέα φαίνεται πως θέλησε ο Αμερικανός ηθοποιός Johnny Depp, ο οποίος έχει δει τις τελευταίες μέρες τη ζωή του να έρχεται τα πάνω κάτω, εξαιτίας των κατηγοριών για κακοποίηση από την εν διαστάσει συζύγου του Amber Heard.

Ο 52χρονος ηθοποιός, ο οποίος αυτήν την περίοδο βρίσκεται στη Σουηδία, σε περιοδεία με το συγκρότημά του The Hollywood Vampires (στο οποίο συμμετέχουν και οι Alice Cooper και Joe Perry) συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό να φλερτάρει σε ξενοδοχείο πριν από μερικές ημέρες με μία νεαρή ύπαρξη, την 21χρονη fashion blogger Desiree Nilsson.

Η ξανθιά φαν του Johnny προσέγγισε τον ηθοποιό στο λόμπι του ξενοδοχείου και ζήτησε να τον γνωρίσει, καταβάλλοντας μάλιστα πολλές προσπάθειες να παρακάμψει τον σωματοφύλακά του. Μετά από λίγη ώρα συνομιλίας, ο Depp είχε ήδη αποκτήσει... οικειότητες μαζί της, αφού φωτογραφήθηκε να της αγγίζει τρυφερά την πλάτη και να της κρατά το χέρι.

Όπως μπορεί κανείς να δει στη φωτογραφία, ο Depp έχει αναμφίβολα έναν συγκεκριμένο... τύπο γυναίκας που τον ελκύει. Η ομοιότητα της Desiree με την Heard σχολιάστηκε από πολλά διεθνή ΜΜΕ, με την Sun και την Metro να φτάνουν μάλιστα στο σημείο να την χαρακτηρίζουν «σωσία» της εν διαστάσει συζύγου του.

Ωστόσο η Desiree δεν ήταν η μόνη «σωσίας» της Heard η οποία τράβηξε την προσοχή του Depp εκείνη την ημέρα. Λίγες ώρες αργότερα, ο γνωστός ηθοποιός έπνιγε τον πόνο του ξεφαντώνοντας στο ίδιο ξενοδοχείο με το μοντέλο Andrea Jay, μία επίσης ξανθιά, ψηλή και μικρότερή του κατά πολλές δεκαετίες Σουηδέζα.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης