Μία ημέρα πριν από τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2026, το ενδιαφέρον στρέφεται στα στοιχήματα, όπου αποτυπώνονται οι τάσεις γύρω από τις συμμετοχές που φαίνεται να ξεχωρίζουν. Η Ελλάδα, που εκπροσωπείται φέτος από τον Ακύλα με το τραγούδι «Ferto», βρίσκεται μέσα στην πρώτη τριάδα του poll του Eurovisionworld.
Πιο συγκεκριμένα, η Ελλάδα έπεσε από τη δεύτερη θέση όπου βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες στην τρίτη, συγκεντρώνοντας το πρωί της Παρασκευής 15 Μαΐου, ποσοστό 8% στις πιθανότητες νίκης.
Ακριβώς πίσω από την ελληνική συμμετοχή βρίσκεται το Ισραήλ, με τον Noam Bettan και το τραγούδι «Michelle», στο 7%, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Ρουμανία, με την Alexandra Căpitănescu και το «Choke…», στο 5%. Στην έκτη θέση βρίσκεται η Δανία με 4%, ενώ Ιταλία και Βουλγαρία μοιράζονται την έβδομη και την όγδοη θέση με 3%. Τη δεκάδα ολοκληρώνουν η Γαλλία και η Μάλτα, που συγκεντρώνουν από 2%.
Δείτε τον πίνακα
Ο μεγάλος τελικός της Eurovision θα προβληθεί το Σάββατο, με την ελληνική συμμετοχή να βρίσκεται, σύμφωνα με το poll του Eurovisionworld, ανάμεσα στις χώρες που εμφανίζονται ψηλά στις προτιμήσεις λίγες ημέρες πριν από τη βραδιά της διοργάνωσης.
Δείτε την εμφάνιση του Ακύλα στον Α' ημιτελικό
Η σειρά εμφάνισης των 25 χωρών στον μεγάλο τελικό της Eurovision
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV