Ετεοκλής Παύλου: Με μπέρδεψαν με πρώην της Ελένης και με ρωτούσαν πράγματα που έκανε εκείνος

Ετεοκλής Παύλου: Με μπέρδεψαν με πρώην της Ελένης και με ρωτούσαν πράγματα που έκανε εκείνος

Δεν θα σας πω ποιος ήταν ο πρώην, θα γίνει σκάνδαλο, σχολίασε ο παρουσιαστής

Ετεοκλής Παύλου: Με μπέρδεψαν με πρώην της Ελένης και με ρωτούσαν πράγματα που έκανε εκείνος
Μια άβολη στιγμή που είχε ζήσει στο παρελθόν περιέγραψε ο Ετεοκλής Παύλου, αναφέροντας ότι τον έχουν μπερδέψει με πρώην σύντροφο της Ελένης Χατζίδου, απευθύνοντάς του τον λόγο, σαν να επρόκειτο για το πρόσωπο από το παρελθόν της.

Ο παρουσιαστής μοιράστηκε το περιστατικό την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, στον αέρα του «Breakfast@Star» σε ερώτηση για το εάν τους έχουν μπερδέψει σαν ζευγάρι, με άλλο ανδρόγυνο. Τότε, ο Ετεοκλής Παύλου πήρε τον λόγο και δήλωσε ότι έχει ζήσει κάτι σχετικό, ωστόσο όπως είπε, η παρεξήγηση αφορούσε μόνο εκείνον.

Πιο αναλυτικά, ο παρουσιαστής εξήγησε πως κάποτε, τον είχαν περάσει για έναν πρώην σύντροφο της συζύγου του, κάνοντάς του ερωτήσεις, που δεν σχετίζονταν με τον εαυτό του: «Εγώ τρελαίνομαι με αυτό που μου θύμισες. Με έχουν μπερδέψει με πρώην της Ελένης. Με ρωτούσαν πράγματα που έκανε ο πρώην της Ελένης, σαν μην υπάρχω εγώ. Με ρωτούσαν πράγματα που έκανε ο πρώην της Ελένης, αλλά εγώ δεν έπεσα στην παγίδα, απαντούσα κανονικά. Δεν θα σας πω ποιος ήταν ο πρώην, θα γίνει σκάνδαλο».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-dg7pfv7lr7dt)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης