Το πρωί της Δευτέρας 26 Ιανουαρίου η πρώτη κυρία της Γαλλίας και ο ηθοποιός, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύντροφό του Νάρα Μπαπτίστα, παρευρέθηκαν στην επίδειξη μόδας του οίκου Schiaparelli, για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2026 που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι και κάθισαν δίπλα δίπλα.
Την ώρα που η κάμερα πέρασε από μπροστά τους, ο Βενσάν Κασέλ φαίνεται να κοιτάει επίμονα για λίγα δευτερόλεπτα τα πόδια της Κάρλα Μπρούνι, χαζεύοντάς τη ουσιαστικά, με αποτέλεσμα το στιγμιότυπο να κάνει τον γύρο του ίντερνετ και να σχολιάζεται αρκετά.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.