Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Βασίλη Καρρά ο αδερφός του δήλωσε ότι δεν μπορεί να ακούσει τα τραγούδια του. Ο Δαμιανός Κεσογλίδης εξομολογήθηκε ότι κλείνει το ραδιόφωνο, όταν παίζεται κάποιο κομμάτι του αείμνηστου τραγουδιστή, αφού το να ακούει τη φωνή του τον φορτίζει συναισθηματικά, φέρνοντάς του δάκρυα.
«Νομίζω πως ήταν χθες… Είναι πάντα δίπλα μου, πάντα. Δεν έφυγε. Αλλά και τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον Θεό», είπε αρχικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
Στη συνέχεια των δηλώσεών του, μοιράστηκε ότι από τότε που ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή από καρκίνο, δεν έχει ακούσει ξανά τα τραγούδια που είχε ερμηνεύσει στη μακρόχρονη καλλιτεχνική του διαδρομή.
«Δεν μπορώ να ακούσω τα τραγούδια του Βασίλη. Κλείνω κατευθείαν το ραδιόφωνο όταν ακούσω τα τραγούδια του. Ακόμα και στο αυτοκίνητο μου, που έχω τραγούδια από το μαγαζί. Δεν τα βάζω, δεν θέλω να τα βάζω, γιατί μπορεί να κλάψω όταν είμαι στο αυτοκίνητο. Εδώ στο μνήμα του πάω και συνέρχομαι μετά από τρεις μέρες», πρόσθεσε.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη