Έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε έκανε ο Άρης Μουγκοπέτρος. Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου που το Πάσχα τραυματίστηκε, όταν κροτίδα εξερράγη στο χέρι, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστούν δύο δάχτυλά του, δήλωσε ευγνώμων που ζει.
Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο μουσικός τόνισε ότι αυτή τη στιγμή οι κόρες του ίσως να μην είχαν τον πατέρα τους στο πλευρό τους, αφού θα μπορούσε να είχε χάσει τη ζωή του. Παρά το ατύχημα που είχε όμως, εκείνος νιώθει πιο δυνατός από ποτέ.
Πιο αναλυτικά, ο Άρης Μουγκοπέτρος έγραψε στη δημοσίευσή του: «Μπορεί αυτή η χρονιά να ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη για εμένα. Έχασα πολλά. Αλλά λίγο πριν τελειώσει κάνω απολογισμό και νιώθω ευγνώμων που ζω και βλέπω αυτή την εικόνα. Τα στολίδια μου να στολίζουν τον κόσμο γύρω μου αλλά και την ψυχή μου. Θα μπορούσε αυτή τη στιγμή αυτά τα στολίδια να μην είχαν τον μπαμπά τους και όχι μόνο τον έχουν. Αλλά είναι και πιο δυνατός από ποτέ».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς